Jeans voor kinderen

Jeans zijn met alles te combineren, je kunt er dan ook nooit teveel hebben! Het maakt niet uit welke kleur shirt je boven de spijkerbroek draagt, alles kan! Jeans zijn ook nog eens gemaakt van sterke materialen, waardoor deze ideaal zijn om jouw kind aan te trekken als hij/zij lekker buiten gaat spelen!

Lees meer...

Producten 1-24 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Perfecte kinderjeans

Kinderen zitten (bijna) nooit stil, ze spelen, rennen, vliegen en racen door het hele huis en de tuin. Wel zo fijn als ze dan een broek dragen die niet zomaar kapot gaat en waarin ze voldoende bewegingsruimte hebben. Een kinderjeans is gemaakt van sterke spijkerstof, hierdoor gaat de jeans niet snel kapot! Daarnaast hebben de kinderjeans een fijne pasvorm, waardoor de kinderen niet belemmerd worden in hun bewegingsruimte.

Kinderen die spelen staat gelijk aan vieze kleding. Geen probleem! Als je de wasinstructies op het label aan de binnenkant volgt blijven de kinderjeans er mooi uitzien.

Combineren

De kinderjeans kun je zowel casual als netjes prima combineren. Je kunt boven de jeans bijvoorbeeld een nette blouse dragen voor het verjaardagsfeestje van opa of oma, maar je kunt de jeans ook met een leuk t-shirt dragen voor een normale schooldag. Met de jeans kun je dus alle kanten op! Ook qua schoenen zijn de combinatiemogelijkheden oneindig.

Tip

De meeste kinderjeans zijn gemaakt van stretch materiaal, waardoor deze mee beweegt met de bewegingen van het kind.