Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Mizuno

 Meer weten over Mizuno

1-24 van 213

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 213

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mizuno

Mizuno is een Japans merk dat zich vooral richt op sportkleding en sportschoenen. Al sinds 1906 is Mizuno bezig met het steeds beter maken van hun producten! Mizuno wil alle sporters stimuleren om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Hardlopen

Mizuno heeft een zeer gevarieerd aanbod, maar het meest bekende product uit hun collectie zijn waarschijnlijk de Mizuno hardloopschoenen. Daarnaast heeft Mizuno natuurlijk ook veel hardloopkleding, hierdoor is Mizuno ook een heel populair merk onder hardlopers.

Verschillende sporten

Naast hardlopen richt Mizuno zich ook op volleybal, handbal, korfbal en voetbal. Mizuno heeft namelijk een grote collectie met basic sportkleding die voor bijna iedere sport geschikt is! Ook de sportschoenen van Mizuno zijn zeer geliefd bij vele sporters, de jarenlange ervaring en constante innovatie heeft geleid tot zeer technische en kwalitatief goede schoenen! De Mizuno Wave technologie is een zeer bekende toepassing van dit sportmerk, deze technologie geeft de schoen extra demping en stabiliteit.