Jack Wolfskin

Producten 1-24 van 81

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 81

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

JACK WOLFSKIN

Outdoor merk Jack Wolfskin maakt producten die beschermen, warm en droog houden en daarnaast ook nog eens comfortabel zijn. Betrouwbaarheid is belangrijk en dat binnen producten die jarenlang meegaan.

“We zien elkaar buiten!”

De allermooiste plek in het universum is de aarde en we hebben alleen deze ene. Dat is waar Jack Wolfskin voor staat en daarom zet het merk zich in om de aarde te beschermen en te zorgen dat iedereen de natuur en onze planeet zo goed mogelijk kan beleven. Alle Jack Wolfskin artikelen worden geproduceerd met respect voor de diversiteit van de natuur en van alle levende wezens die in de natuur leven.

Verantwoord ondernemersschap

Het merk Jack Wolfskin is ervan overtuigd dat maatschappelijke verantwoordelijkheid, milieubewustzijn en fairness niet ten koste hoeven te gaan van bedrijfsresultaten.

Bluesign

Jack Wolfskin staat voor transparantie en aangezien voor een enkel softshelljack verschillende procesfasen doorlopen moeten worden, heeft het merk met veel leveranciers te maken. Om de kwalitatieve Jack Wolfskin producten te kunnen produceren, werken twaalf hoofdleveranciers en 54 toeleveranciers samen. Jack Wolfskin doet er alles aan om deze leveranciersketen in beeld te kunnen brengen en te zorgen dat deze duurzaam is.

Het Bluesign systeem bevat alle stappen in deze keten, van chemicaliën tot het kant-en-klare product. Alle stappen worden uitgebreid gemonitord, waardoor milieuvriendelijke, veilige productie en maximale consumentenbeschermingseisen gewaarborgd en gegarandeerd kunnen worden.

Duurzame producten

Bij de ontwikkeling van elk product wordt rekening gehouden met het milieu. Het merk heeft een PFC-free beleid (tassen en kleding), gebruikt geen dierlijke producten zoals bont en angorawol en maakt wel gebruik van gerecyclede materialen. De duurzame doelen dagen uit om te blijven innoveren en stimuleren om nieuwe, milieuvriendelijke materialen te blijven ontwikkelen.

De slogan van Jack Wolfskin ‘Thuis in outdoor’, betekent niet dat het merk zich alleen maar wil richten op het genieten van de mooie natuur, maar ook dat zij er alles aan wil doen om deze mooie wereld te ontzien en te beschermen.