Jack Wolfskin

Producten 1-24 van 56

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 56

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jack Wolfskin

Outdoor merk Jack Wolfskin maakt comfortabele artikelen die je warm- en drooghouden. Al meer dan 40 jaar zitten ze in het vak en hanteren ze de hoogste normen voor designs, technologieën en pasvorm. Niet voor niets dat ze hét outdoor merk zijn! Naast deze normen staat betrouwbaarheid ook hoog in het vaandel, de artikelen moeten jarenlang meegaan waardoor je ze niet snel hoeft te vervangen, wat weer beter is voor het milieu

“We zien elkaar buiten!”

De allermooiste plek in het universum is de aarde en we hebben er maar één dus daar moeten we zuinig op zijn. Dat is waar Jack Wolfskin voor staat en daarom zet het merk zich in om de aarde te beschermen en te zorgen dat iedereen de natuur en onze planeet zo goed mogelijk kan beleven. Alle Jack Wolfskin artikelen worden geproduceerd met respect voor de diversiteit van de natuur en van alle levende wezens die in de natuur leven. Dit is terug te zien in de materialen die worden gebruikt, denk aan gerecycled polyester en bio-katoen. Ook heeft Jack Wolfskin zich al een tijd aangesloten bij de Fair Wear Foundation, alle werknemers van Jack Wolfskin werken in een eerlijke en veilige omgeving en hier wordt het merk ook op getoetst.

De Jack Wolfskin collectie

Jack Wolfskin is geschikt voor iedereen die graag buiten is. Op Plutosport.nl vind je outdoor kleding voor de jonge én oudere buitenavonturiers. De collecties lopen uiteen van Jack Wolfskin wandelschoenen, tot fleece en jassen die geschikt zijn voor ieder seizoen. De Jack Wolfskin jassen en wandelschoenen hebben de TEXAPORE-technologie waardoor je beschermt bent tegen regen, wind en kou.

Ken je het BlueSign-systeem al?

Sinds 2011 is Jack Wolfskin aangesloten bij het BlueSign-systeem. Het systeem sluit stoffen uit die schadelijk zijn voor het milieu. Alle stappen worden uitgebreid gemonitord, waardoor milieuvriendelijke, veilige productie en maximale consumentenbeschermingseisen gewaarborgd en gegarandeerd kunnen worden.