Producten 1-24 van 653

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 653

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar komt Puma vandaan?

Halverwege de jaren ’20 van de 20e eeuw richtten de broers Adi en Rudolf Dassler de Gebrüder Dassler Schuhfabrik op. Ondanks de grote concurrentie met andere sportmerken wisten ze wel internationaal door te breken. In 1936 hadden de heren bijvoorbeeld groot succes met hun schoenenmerk toen de atleet Jesse Owens maar liefst vier gouden medailles in de wacht sleepte op de schoenen van de gebroeders Dassler op de Olympische Spelen in Berlijn. Echter kregen de broers na de Tweede Wereldoorlog ruzie en gingen ze tevens uit elkaar als zakenpartners. In 1948 richtte Rudolf het merk Puma op, dat inmiddels uitgegroeid is tot één van de grootste sportmerken ter wereld!

Benieuwd naar het hele verhaal van Adi en Rudolf Dassler? Je leest alle details in onze blog Adidas versus Puma

Puma logo

Naast het bekende Puma formstrip-logo maakt het sportmerk tegenwoordig ook gebruik van het zogenaamde Puma Cat-logo. De formstrip is oorspronkelijk gemaakt om extra stabiliteit te bieden, maar vandaag de dag is het logo nog steeds zichtbaar op alle Puma sneakers en wordt het alleen nog gebruikt als fraai detail. De twee Puma-logo's worden tegenwoordig vaak in combinatie gebruikt op zowel kleding van Puma als op de schoenen.

Puma kortingscode

De kleding, schoenen en accessoires van Puma zijn niet alleen heel comfortabel en stijlvol, maar ook nog eens heel betaalbaar! Door slim in te kopen en goed in te spelen op vraag en aanbod, vind je bij Plutosport altijd de beste aanbiedingen voor Puma. Puma is dus niet alleen een hele goede combinatie van fashion en sport, maar ook van kwaliteit en kwantiteit!