Heren wintersport

De witte bergtoppen, de hoge snelheden en de welverdiende schnapps aan het einde van de dag. Op wintersport gaan heeft altijd iets magisch. Samen met je vrienden of familie genieten je van een actieve vakantie. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor vakanties als deze! Lees hier...

Producten 1-24 van 672

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 672

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat heb je nodig voor wintersport?

Op de piste krijg je te maken met hoge, maar ook vooral hele lage temperaturen! Belangrijk dus dat je hier goed op voorbereid bent. Door jezelf te kleden aan de hand van het drie lagen systeem kun je overal op inspelen. De eerste laag bestaat uit thermokleding, de tweede is een skipulli en als derde laag draag je een skijas. Als het heel warm is kun je de tweede laag weglaten en bij extreme kou kun je een extra tweede laag toevoegen.

Niets vervelender dan koude handen én voeten dus skihandschoenen en skisokken mogen dan ook zeker niet ontbreken. Naast bescherming tegen de kou zijn je handen door skihandschoenen of wanten te dragen ook beschermd tegen scherpe randen van bijvoorbeeld ski’s.

Met een muts en een nekwarmer om jezelf warm te houden ben jij helemaal klaar om de kou te trotseren!

Skihelmen en skibrillen voor heren

Veiligheid voor alles! Een harde val of een lullige botsing, het kan gevaarlijker zijn dan je denkt en wat is er dan belangrijker dan de bescherming van je hoofd? Bijna iedereen op de piste draagt tegenwoordig een skihelm en dat is niet voor niets!

Ook de ogen zijn erg belangrijk. Een skibril beschermt de ogen tegen de UV-straling die door de witte sneeuw en hoogte op wintersport flink wordt versterkt. Daarnaast zie je door het dragen van de juiste skibril diepte in de witte sneeuwmassa, waardoor een plotselinge sneeuwhoop of kuil jou niet kan verrassen!

Er bestaan ook combinaties van de twee bovengenoemde items. Skihelmen met een vast vizier hebben een groter lensoppervlakte dan een losse skibril, deze bieden dus beter zicht. Deze versie is ook een goede aanrader als jij in het dagelijks leven een bril draagt, deze kun je dan namelijk gewoon op houden!

Snowboots voor heren

Snowboots houden je voeten warm en bieden veel grip in de sneeuw. Hoewel je overdag natuurlijk je snowboard- of skischoenen aan hebt, zijn snowboots ideaal om te dragen vanaf de piste naar het hotel of tijdens een mooie wandeling.