The North Face

Producten 1-24 van 162

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 162

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

The North Face

Hoewel je het misschien niet zou verwachten, is het idee voor The North Face ontstaan op het strand van San Francisco. Daar besloten, in 1966, twee wandelliefhebbers om een winkeltje te openen met producten voor bergsporters.

Hoe het begon…

In het winkeltje werden hoogwaardige klim- en trekkersproducten verkocht en al gauw was het winkeltje berucht en beroemd in San Francisco! Na twee jaar is The North Face ook begonnen met het ontwerpen en produceren van eigen kleding en verdere klimuitrusting. Vervolgens is The North Face allerlei expedities naar verschillende uiteinden van de wereld gaan sponsoren, om zo nog meer bekendheid te verwerven. Deze expedities pasten natuurlijk ook goed bij hun motto “Never stop exploring”.

The North Face collectie

Inmiddels is de collectie van The North Face flink uitgebreid en kun je allang niet meer alleen producten voor de bergsport kopen, maar bijvoorbeeld ook voor wintersport, wandelen en zelfs lifestyle producten!

Eigenschappen

De producten van The North Face zijn zeer geliefd door hun hoogwaardige kwaliteit en comfortabele pasvorm! The North Face jassen staan daarnaast bekend om de goede combinatie tussen fashion en techniek, terwijl bij The North Face fleece juist meer aandacht besteed is aan de combinatie van warme materialen en voldoende bewegingsvrijheid om actief bezig te zijn!