Omruilen & retourneren

Gratis omruilen binnen Nederland

Wel tevreden met het artikel, maar is de maat niet goed? Gratis omruilen is mogelijk! Dit kun je eenvoudig tijdens het aanmelden van je retour aangeven.

Retourneren binnen Nederland

Niet tevreden over jouw bestelde artikelen? Jammer! Je kunt deze binnen 30 dagen retourneren (kosten €1,99) via een DHL servicepunt.

Retourneren bij het Plutosport servicepunt in Ter Aar

Je kunt je bestelling retourneren op ons servicepunt in Ter Aar. Meld je bestelling aan als retour via bovenstaande knop en lever deze vervolgens in op het servicepunt. Ons servicepunt is geopend op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur.

Pluto Sport Europe BV
Geerweg 46
2461 EB Ter Aar


Retourneren en omruilen vanuit België

Ga naar de belgische retourpagina en kies of je een retour of een omruiling wilt doen.

Let op: Het inleveren van retourzendingen bij een DHL Parcelstation/kluiswand of buurtpunt is helaas (nog) niet mogelijk.


Garantievoorwaarden

Op elk artikel dat je bij Plutosport koopt geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat het product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. De precieze garantietermijn verschilt dus sterk per artikel. Vertoont jouw aankoop een gebrek? Neem dan contact met ons op via info@plutosport.nl en wij staan voor je klaar om met jou tot een oplossing te komen.