Heren Bad & Beach

Een dagje eropuit met vrienden of familie is natuurlijk altijd gezellig! In de zomer ligt het voor de hand om een dagje naar het strand of een recreatiemeer te gaan, lekker zonnebaden, een verfrissende duik nemen en natuurlijk hoort een potje beachvolleybal er ook bij! Lees meer...

Producten 1-24 van 733

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 733

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleding

Tijdens een dagje op het strand moet je vooral heel veel rekening houden met de zon! De zon kan er namelijk voor zorgen dat jouw huid verbrand en dat wil je natuurlijk niet. Je kunt dit voorkomen door een UV-shirt te dragen, het UV-shirt beschermt het bovenlichaam tegen de felle UV-straling en voorkomt daarmee dat je verbrandt. Daarnaast is het natuurlijk nog wel belangrijk om de rest van het lichaam goed in te smeren! Ook een zwemshort mag niet ontbreken op een warme zomerdag, de modebewuste mannen zorgen er natuurlijk wel voor dat deze matcht met hun T-shirt en slippers! Maar belangrijker dan hoe de zwemshort eruitziet, is hoe de zwemshort zit. Tijdens een ontspannen dagje heb je natuurlijk geen zin in knellende of schurende kleding!

Accessoires

Een lekker hapje en een koud drankje mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een dagje aan het water! Maar hoe houd je de drankjes koel? Heel simpel, in een koeltas die gevuld is met koelelementen! Daarnaast is een goede zonnebril ook onmisbaar, zo geef je je ogen rust en kun je toch alles in de gaten blijven houden.

Entertainment

Een dagje op het strand saai? Echt niet! Met een bodyboard kun je bijvoorbeeld de golven trotseren, met opblaasbare artikelen kun je lekker ontspannen in het water en met de leukste spelletjes kun je de strijd aangaan met je familie en vrienden! Zo kom jij die stranddag wel door, zonder dat je je ook maar één moment hoeft te vervelen!