Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Sportondergoed

Sportondergoed is een belangrijk onderdeel van je sportoutfit en bestaat uit een sportbeha voor de dames en een boxer voor dames en heren. Je draagt sportondergoed direct op je huid en daarom moet deze laag comfortabel zitten. Gewoon ondergoed kan wrijving en irritatie veroorzaken en je borsten kunnen met een gewone beha blijvende schade oplopen. Lees meer...

22 Artikel(en)

22 Artikel(en)

Reden sportondergoed

Sportondergoed is zo gemaakt dat het comfortabel zit en je er geen hinder van ondervindt. Daarnaast biedt het ondersteuning. Sportondergoed moet aansluitend zitten. Nog een taak van sportondergoed is dat het in staat is transpiratievocht af te voeren, waardoor je lichaam droog blijft.

De sportbeha

Voor de dames is een goede sportbeha van groot belang. Je borsten krijgen tijdens het sporten flink wat te verduren. Doordat borsten uit weefsel bestaan en niet uit spieren, worden de bewegingen niet opgevangen. Hierdoor kunnen nek- en rugklachten ontstaan en het borstweefsel kan permanente schade oplopen. Aandachtspunten waar je op moet letten bij de aanschaf van een sportbeha zijn: het al dan niet hebben van cups, dunne of dikke schouderbandjes, van welk materiaal is de beha gemaakt en wat voor type sluiting. Zorg dat je de juiste maat sportbeha draagt, alleen dan biedt de beha de ondersteuning die je nodig hebt.

De sportboxer

Sportboxers zijn vaak voorzien van platte naden of zijn zelfs naadloos waardoor deze zeer comfortabel draagt. Een bijkomend voordeel is dat je geen randen onder je sportbroek ziet zitten. Sommige sportboxers hebben een thermofunctie, ook wel thermobroeken genoemd. Deze boxers zorgen voor de regulatie van je lichaamstemperatuur.

Tip

Meer informatie over sportondergoed vindt je bij de categorieën boxers en sportbeha's. In de productomschrijvingen kun je de specifieke eigenschappen van het sportondergoed vinden.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.