Sportondergoed voor voetbal

Producten 1-24 van 167

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 167

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom sportondergoed?

Het is belangrijk om tijdens het sporten speciaal sportondergoed te dragen! Het verschil met gewoon ondergoed is dat sportondergoed ademende en vochtafdrijvende eigenschappen bezit. Daarnaast moet sportondergoed goed aansluiten op het lichaam, waardoor het comfortabel zit en de functionele eigenschappen zo goed mogelijk tot hun recht komen. In de winter zorgt sportondergoed er tevens voor dat je lichaam op de juiste temperatuur blijft, op deze manier wordt de kans op blessures aanzienlijk verkleind.

Van welk materiaal wordt sportondergoed gemaakt?

Het meeste sportondergoed bestaat voor het grootste gedeelte uit polyester. Polyester zorgt ervoor dat het transpiratievocht snel afgevoerd wordt, hierdoor blijft het lichaam droog en comfortabel aanvoelen! Het meeste sportondergoed is naadloos, waardoor je minder snel last zult hebben van irritaties op de huid.

Hoe kies ik het juiste sportondergoed?

Door de elasticiteit van de thermokleding, past de kleding altijd goed om het lichaam. Het sportondergoed is dun en licht van gewicht, waardoor het zeer comfortabel aanvoelt en voldoende bewegingsruimte biedt. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het sportondergoed niet te strak, maar ook zeker niet te los moet zitten.

Waarom sportondergoed dragen tijdens het voetballen?

Als je gaat voetballen is het van belang dat je de juiste sportkleding draagt. Hoewel je het misschien niet direct verwacht, is sportondergoed toch een heel belangrijk onderdeel van jouw voetbaloutfit! Sportondergoed draag je direct op de huid en moet dus comfortabel zitten. Het verschil met gewoon ondergoed is dat sportondergoed ademende en vocht afdrijvende eigenschappen bezit. Daarnaast moet sportondergoed goed aansluiten op het lichaam, waardoor het comfortabel zit en de functionele eigenschappen zo goed mogelijk tot hun recht komen. In de winter zorgt sportondergoed er tevens voor dat je lichaam op de juiste temperatuur blijft, op deze manier wordt de kans op voetbalblessures aanzienlijk verkleind.    

Van welk materiaal wordt sportondergoed voor voetbal gemaakt?

  Het meeste sportondergoed bestaat voor het grootste gedeelte uit polyester. Polyester zorgt ervoor dat het transpiratievocht snel afgevoerd wordt, hierdoor blijft het lichaam droog en comfortabel aanvoelen! Het meeste sportondergoed is naadloos, waardoor je minder snel last zult hebben van irritaties op de huid. Het sportondergoed is dun en licht van gewicht, waardoor het zeer comfortabel aanvoelt en voldoende bewegingsruimte biedt. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het sportondergoed niet te strak, maar ook zeker niet te los moet zitten. 

Beste sportondergoed voor tijdens de voetbal

Binnen het assortiment van Plutosport.nl vind je sportondergoed voor dames, heren en kinderen. Populaire merken zijn Craft, Nike, Puma en Under Armour. Uiteraard kun je het sportondergoed onderverdelen in shorts, broeken, shirts met lange- en korte mouwen en sportbeha's. Afhankelijk van het weer en je geslacht kies je het sportondergoed wat bij je past. Voor dames is het zeer aan te raden om een sportbeha te dragen, ongeacht welke sport je uitoefent.