Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Tussenjassen kind

In de lente en herfst is het vaak te warm om een winterjas te dragen, maar alleen een dun zomerjasje is dan weer te koud… Een tussenjas is ideaal voor deze wisselvallige dagen! Een tussenjas houdt je kind toch warm, maar zorgt er ook voor dat er voldoende frisse lucht bij het lichaam kan komen. Met een tussenjas kunnen de kinderen dus lekker ongestoord buiten spelen!

22 Artikel(en)

22 Artikel(en)

Voor- en najaarsjassen voor kinderen

Kinderen spelen graag buiten, wat voor weer het ook is! Maar wat doe je als het te koud is om hem/haar zonder jas naar buiten te laten gaan, maar het is te warm is voor een winterjas, dan geef je hem/haar een tussenjas!

Eigenschappen

Voor kinderen is een tussenjas ideaal om in de lente en de herfst mee buiten te spelen. Tussenjassen hebben verschillende eigenschappen, lees dus goed de producttekst om te controleren of de jas aan de gewenste eigenschappen voldoet. Sommige jassen zijn waterafstotend of zelfs waterdicht, dit is natuurlijk wel een vereiste als de tussenjas ook als regenjas moet fungeren. Ook zijn er tussenjassen die winddicht zijn, dit zorgt ervoor dat de wind niet makkelijk de jas binnendringt. Bedenk van tevoren dus goed welke eigenschappen de jas moet bezitten, zodat je de juiste keuze kunt maken!

Handige details

De verschillende jassen zijn natuurlijk allemaal anders en iedere jas heeft zijn eigen details. Nemen de kinderen altijd een huissleutel mee, dan is het wel zo fijn als ze deze niet verliezen. Veel jassen hebben insteekzakken aan de zijkant, deze kun je vaak afsluiten d.m.v. een rits of een knoop. Maar niet alle insteekzakken kun je afsluiten. Daarnaast zijn er tussenjassen met en zonder capuchon verkrijgbaar. In Nederland kan het weer soms zomaar omslaan van heel zonnig naar een flinke regenbui, een capuchon is dan wel zo handig!