Skaten voor dames

Skaten kun je lekker in de buitenlucht doen, wanneer je maar wilt en waar je maar wilt! Skaten wordt dan ook vaak recreatief uitgeoefend, maar je kunt ook op professioneel niveau skaten.

Lees meer...

Producten 1-24 van 285

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 285

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Skateboarden

Skateboarden is oorspronkelijk bedacht door surfers die ook in de winter hun hobby uit wilden oefenen. Bij het skateboarden draait het voornamelijk om het doen van trucs, maar ook het afleggen van lange afstanden op een longboard wordt steeds populairder. Een cruiser zit eigenlijk tussen een skateboard en een longboard in, deze is geschikt voor het uitvoeren van trucs én het afleggen van langere afstanden.

Skeeleren

Als je weet hoe het skateboard is uitgevonden, zal het je niet verbazen dat de skeelers uitgevonden zijn door schaatsers die ook in de zomer hun hobby wilden uitoefenen! Skeeleren kun je doen op skeelers, inline skates of rolschaatsen. Skeelers zijn zeer geschikt om lange afstanden mee te rijden en hebben vaak vier of vijf wielen en worden vaak gebruikt door professionele skaters. Inline skates hebben vaak drie of vier wielen en zijn zeer geschikt voor de recreatieve skater. De inline skates hebben ook een remblokje, waardoor je gemakkelijk tot stilstand kunt komen. De rolschaatsen worden vaak gebruik om het skeeleren onder de knie te krijgen, ook bij kinderen zijn de rolschaatsen vaak erg populair!

Steppen

Steppen wordt vaak gedaan door kinderen in hun vrije tijd, maar ook als woon-werkverkeer is de step zeer populair! Wat erg handig is aan de step is dat je deze gewoon mee kunt nemen in het openbaar vervoer! Moet je na je trein- en/of busreis nog een stukje lopen? Dan kun je de step meenemen om het laatste stukje te steppen!