Ondergoed voor dames

Lekker zittend ondergoed is belangrijk als je je de hele dag comfortabel en zeker wil voelen. Ondergoed vormt een beschermende basis onder de outfit, het mag dus absoluut niet schuren of anderszins irriteren.

Lees meer...

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Materiaal

Ondergoed wordt gemaakt van comfortabel en flexibel materiaal, zodat het fijn aanvoelt op je huid. De mini shorts, bikini’s en hipsters worden gemaakt van een combinatie van katoen en elastaan. Door het gebruik van elastaan vormt het ondergoed mee met de vormen van het lichaam, waardoor het draagcomfort hoog is.

Mini shorts

Mini shorts zijn een soort boxershorts, maar dan met korte pijpjes. De mini shorts zijn zeer geschikt om te dragen onder een rok, omdat de mini shorts voorkomen dat je een naad over de billen ziet lopen.

Hipster

De hipster is kleiner dan de mini shorts, maar groter dan de bikini. De hipster sluit over het algemeen goed aan bij de billen/benen, waardoor je geen last hebt van vervelende randjes over de billen. Het is dus eigenlijk een mini shorts zonder pijpjes.

Bikini

De bikini heeft een smalle voorkant, maar heeft wel een achterkant die de billen bedekt. Deze onderbroekjes zijn prima geschikt om te dragen onder bijvoorbeeld een spijkerbroek!