Trainingspakken voor heren

Trainingspakken zijn allang niet meer alleen om in te sporten. Ze zitten lekker, je kan je er vrij in bewegen en die sportieve look heeft ook wel iets stoers. Zeker bij trainingspakken die vooral in het dagelijks leven worden gedragen zijn er weinig eisen. Het gaat er vooral om dat het pak lekker zit!

Lees hier...

Producten 1-24 van 127

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 127

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trainingspak

Een trainingspak houdt je lichaam warm, zit lekker comfortabel en biedt veel bewegingsvrijheid. Kortom: een goede outfit om in te sporten, maar ook zeker om te dragen op een vrije dag!

Bij zo’n trainingspak is het vooral belangrijk om te kijken naar wat je lekker vindt zitten, want ook bij trainingspakken is er keuze tussen verschillende eigenschappen en details. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een elastische boord aan de onderkant van de mouwen en de pijpen? En vind jij het belangrijk dat er zakken in de broek en het jack zitten? En zo ja, met of zonder rits?

Jack of sweater?

Ook dit is een persoonlijke keuze. Trainingspakken zijn er met sweaters of met jacks. Hierbij kies je tussen een bovenstuk met- of zonder rits. Het jack heeft een ritssluiting en meestal twee zakken, je kunt het jack dan eventueel als jas gebruiken in de zomermaanden.

Materiaal

De meeste trainingspakken zijn gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Katoen is zacht en sterk. Polyester is luchtig en licht. Trainingspakken gaan lang mee en aangezien trainingspakken bijzonder tijdloos zijn, komt dit goed uit!

Tips

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van het trainingspak is het belangrijk deze te wassen volgens de wasvoorschriften. De wasvoorschriften zijn te vinden op het label aan de binnenkant van het trainingspak.