Kinderen indoorsporten

Producten 1-24 van 89

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 89

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Help mijn kind gaat binnensporten!

De ervaring leert dat als kinderen vanaf jongs af aan al in teamverband sporten dit naast lichamelijk ook goed is voor hun sociale ontwikkeling. Tijd om jou kind kennis te laten maken met binnensporten! Uiteraard kun je jouw kind niet in zijn dagelijkse kloffie laten sporten, hier hoort een passend sporttenue inclusief sportschoenen en sporttas bij. Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste sportschoenen en van welk materiaal moet de sportkleding zijn? Wij leggen het haarfijn uit!

Waar bestaat goede indoor sportkleding voor kinderen uit?

Een goed sporttenue voor kinderen bestaat uit een shirt, broekje en goede sportschoenen die geschikt zijn voor in de zaal. Aan de hand de leeftijd en de binnensport die jouw kind gaat doen bepaal je in hoeverre het materiaal bestendig moet zijn tegen transpiratievocht. Bij een peuter of kleuren is het niet nodig om hier rekening mee te houden. Het allerbelangrijkste is dat jouw kind vrij kan bewegen in zijn of haar sporttenue en dat het niet schuurt of te strak zit en warm houdt. Binnen het Plutosport assortiment vind je alles voor indoor sportkleding voor kinderen. Zoek je een sporttenue voor de (school)gym? Dan volstaat een shirt met lange of korte mouwen, korte broek en sportschoenen waarbij de zool glad is. Een populaire sportschoenen zijn de Rucanor gymschoenen, die je misschien zelf ook nog wel hebt gedragen!

Verschil tussen sportkleding voor jongens en meisjes

In de beginjaren kunnen jongens en meisjes hetzelfde sporttenue dragen. Op den duur merk je dat de sportkleding voor jongens andere vormen heeft dan sportkleding voor meisjes. De sportkleding bij meisjes wordt wat meer getailleerd en aangesloten, terwijl de sportkleding voor jongens wat losser valt. Ben je niet opzoek naar sportkleding maar juist een outfit om mee buiten te spelen of naar school te gaan? Check de kindercollectie hier