Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Bezorgen & Afhalen

Bezorgen*
We bezorgen wanneer het jou het beste past! Bestel je vandaag voor 22.00 uur, dan leveren we de volgende dag. Alleen zondag is geen afleverdag. Je kunt ook kiezen voor een dag die beter bij je past of voor levering ‘s avonds. Liever vandaag nog in huis? We bezorgen je pakket thuis als je voor 13.00 uur besteld. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag, je ontvangt je pakket dan tussen 17.00 en 22.00 uur. Helaas is same day delivery niet beschikbaar voor de Waddeneilanden.

Let op: bestellingen kunnen niet geleverd worden op een postbus- of NAPO adres.

Avondlevering
*België: De levertijd voor bestellingen met een bezorgadres in België bedraagt 1-2 werkdagen. Daarnaast zijn in België geen avondleveringen mogelijk en zijn zondag en maandag geen leverdagen.
Zodra je pakket in België is neemt Bpost de levering van DHL over, is de levering is te volgen via Bpost: https://track.bpost.cloud/btr/web/#/home?lang=nl.

Afhalen
Om de gezondheid van onze medewerkers, u en de mensen om ons heen te waarborgen, is het momenteel niet mogelijk orders af te halen op het servicepunt.

1. Pakket afhalen bij een DHL Servicepoint:
In verband met de huidige lockdown zijn niet alle DHL punten geopend. Daarom is het op dit moment helaas niet mogelijk deze optie te kiezen op onze website.