Bezorgen & afhalen

Bezorgen*

We bezorgen wanneer het jou het beste past! Bestel je vandaag voor 22.00 uur, dan leveren we de volgende dag. Alleen zondag is geen afleverdag. Je kunt ook kiezen voor een dag die beter bij je past of voor levering ‘s avonds. Liever vandaag nog in huis? Op maandag t/m vrijdag kan jouw pakket dezelfde dag nog worden thuisbezorgd als je voor 13.00 bestelt. Je ontvangt het pakket dan tussen 17.30 en 22.30 uur. Helaas is same day delivery niet beschikbaar voor de Waddeneilanden en voor België.

Let op: bestellingen kunnen niet geleverd worden op een postbus- of NAPO adres.

*België: De levertijd voor bestellingen met een bezorgadres in België bedraagt 1-2 werkdagen. Daarnaast zijn in België geen avondleveringen mogelijk en zijn zondag en maandag geen leverdagen.
Zodra je pakket in België is, neemt Bpost de levering van DHL over en is de levering te volgen via Bpost.

Afhalen

Afhalen bij Plutosport servicepunt in Ter Aar

Bestellingen die geplaatst worden op werkdagen worden snel gepakt en staan al binnen twee uur voor je klaar! Zodra je de afhaalbevestiging hebt ontvangen kun je de bestelling op komen halen bij ons servicepunt. Deze is op werkdagen van 09.00 tot 18.00 geopend.

Het adres is Geerweg 46, 2461 EB in Ter Aar.
Let op: Op ons servicepunt kun je de bestelling alleen afhalen. Ruilen, passen en ter plekke bestellingen plaatsen is helaas niet mogelijk.

Pakket afhalen bij een DHL Servicepoint
Bij het bestellen kan je aangeven dat je jouw pakket graag zou afhalen bij een DHL Servicepoint bij jou in de buurt (maandag t/m vrijdag). Vul je postcode in en je hebt direct de keuze uit de 5 dichtstbijzijnde DHL Servicepoints. Wanneer jouw pakket bij het DHL Servicepoint van jouw keuze is aangekomen, krijg je hiervan via mail bericht. Je kan het pakket afhalen, wanneer dat jou uitkomt. Het pakket kan alleen door de besteller worden afgehaald, Er kan om je legitimatie worden gevraagd.