Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Bezorgen & Afhalen

Bezorgen*
We bezorgen wanneer het jou het beste past! Bestel je vandaag voor 22.00 uur, dan leveren we de volgende dag. Alleen zondag is geen afleverdag. Je kunt ook kiezen voor een dag die beter bij je past of voor levering ‘s avonds. Liever vandaag nog in huis? We bezorgen je pakket thuis als je voor 13.30 uur besteld. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag, je ontvangt je pakket dan tussen 17.00 en 22.00 uur.

Let op: bestellingen kunnen niet geleverd worden op een postbus- of NAPO adres.

Avondlevering
Helaas is avondlevering niet voor elke postcode dagelijks mogelijk. Klik hier om per postcode te kunnen zien welke levermomenten mogelijk zijn.

*België: De levertijd voor bestellingen met een bezorgadres in België bedraagt 1-2 werkdagen. Daarnaast zijn in België geen avondleveringen mogelijk en zijn zondag en maandag geen leverdagen.

Afhalen
Er zijn 2 mogelijkheden voor het afhalen van jouw pakket.

1. Pakket afhalen bij een DHL Servicepoint:
Bij het bestellen kan je aangeven dat je jouw pakket graag zou afhalen bij een DHL Servicepoint bij jou in de buurt (maandag t/m vrijdag). Vul je postcode in en je hebt direct de keuze uit de 5 dichtstbijzijnde DHL Servicepoints. Wanneer jouw pakket bij het DHL Servicepoint van jouw keuze is aangekomen, krijg je hiervan via mail bericht. Je kan het pakket afhalen, wanneer dat jou uitkomt. Het pakket kan alleen door de besteller worden afgehaald, Er kan om je legitimatie worden gevraagd.

2. Afhalen bij het Plutosport Servicepunt in Ter Aar:
Bestellingen worden op werkdagen bij Plutosport direct verwerkt zodat je het snel op kunt halen. Zodra je onze afhaalbevestiging per e-mail hebt ontvangen kun je jouw bestelling afhalen op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur op onderstaand adres.

Adres Servicepunt:
Pluto Sport Europe BV
Geerweg 46
2461 EB Ter Aar
T: 0172 – 820 420

Openingstijden Servicepunt voor afhalen/inleveren retour:
maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur – 18:00 uur

LET OP: Het Servicepunt in Ter Aar is alleen bedoeld voor het afhalen van bestellingen die via onze website geplaatst zijn, of voor het inleveren van retourartikelen. Het ter plaatse kopen, bestellen, bekijken en/of omruilen van artikelen is helaas niet mogelijk. Het Servicepunt is geen winkel.