Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Bezorgen & Afhalen


Let op! Op zaterdag 24- en zondag 25 januari is er tussen 12.00 en 18.00 extra gelegenheid om bestellingen af te halen op ons servicepunt in Ter Aar

*Omruilen is niet mogelijk. Twijfel je tussen 2 maten? Bestel deze dan beide, pas ze ter plekke en laat het te grote/kleine artikel achter!

Bezorgen*
Wanneer je voor 22.00 uur bestelt en het artikel is op voorraad, is het mogelijk jouw pakket al de volgende leverdag te ontvangen! Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid om jouw voorkeurs leverdag aan te geven. Jouw keuze betreft echter jouw voorkeur, deze leverdag is niet gegarandeerd. Het is in uitzonderingsgevallen mogelijk dat een leverdag afwijkt. Dit kan zijn doordat de bestelling ivm gewicht of grootte geleverd wordt door een andere transporteur.

Uiteraard doen wij in samenwerking met DHL Parcel ons uiterste best deze voorkeurs leverdag aan te houden.

Let op: bestellingen kunnen niet geleverd worden op een postbus- of NAPO adres.

Avondlevering
Helaas is avondlevering niet voor elke postcode dagelijks mogelijk. Klik hier om per postcode te kunnen zien welke levermomenten mogelijk zijn.

*België: De levertijd voor bestellingen met een bezorgadres in België bedraagt 1-2 werkdagen. Daarnaast zijn in België geen avondleveringen mogelijk en zijn zondag en maandag geen leverdagen .

Afhalen
Er zijn 2 mogelijkheden voor het afhalen van jouw pakket.

1. Pakket afhalen bij een DHL Parcel Shop:
Bij het bestellen kan je aangeven dat je jouw pakket graag zou afhalen bij een DHL Parcel Shop bij jou in de buurt (maandag t/m vrijdag). Vul je postcode in en je hebt direct de keuze uit de 5 dichtstbijzijnde DHL Parcel Shops. Wanneer jouw pakket bij het DHL Parcel Shop van jouw keuze is aangekomen, krijg je hiervan via mail bericht. Je kan het pakket afhalen, wanneer dat jou uitkomt. Het pakket kan alleen door de besteller worden afgehaald, Er kan om je legitimatie worden gevraagd.

2. Afhalen bij het Plutosport Servicepunt in Ter Aar:
Bestellingen worden op werkdagen bij Plutosport direct verwerkt zodat je het snel op kunt halen. Zodra je onze afhaalbevestiging per e-mail hebt ontvangen kun je jouw bestelling afhalen op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur op onderstaand adres.

Adres Servicepunt:
Pluto Sport Europe BV
Geerweg 46
2461 EB Ter Aar
T: 0172 – 820 420

Openingstijden Servicepunt voor afhalen/inleveren retour:
maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur – 18:00 uur

LET OP: Het Servicepunt in Ter Aar is alleen bedoeld voor het afhalen van bestellingen die via onze website geplaatst zijn, of voor het inleveren van retourartikelen. Het ter plaatse kopen, bestellen, bekijken en/of omruilen van artikelen is helaas niet mogelijk. Het Servicepunt is geen winkel.