Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Indoorsporten

Indoor Het slechte weer kan geen excuus zijn bij een indoorsport. De sporten onder deze categorie worden in een sportzaal beoefend en kunnen dus het hele jaar gespeeld worden. Wij vertellen je graag meer over de outfits die bij indoorsporten horen en wat je verder nodig hebt. Lees meer...

1-24 van 340

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Indoorsporten

De meeste binnensporten worden in teamverband gespeeld of speel je samen met een tegenstander. Onder de binnensporten vallen bijvoorbeeld handbal, basketbal, volleybal, squash, tafeltennis en badminton.

Wat heb je nodig?

Om goed te kunnen presteren en om blessures te voorkomen is het belangrijk de juiste outfit aan te trekken. Doordat je op een harde vloer speelt en je veel beweegt en springt, moet je lichaam veel schokken opvangen. Sportschoenen die speciaal voor binnen gebruik zijn bieden goede demping, zodat deze de schokken grotendeels opgevangen worden en je lichaam minder te verduren krijgt. In een sportzaal is het altijd ongeveer dezelfde temperatuur, dus je kunt het hele seizoen dezelfde soort kleding aan.

Naast je uitrusting zijn er allerlei accessoires die je gemak bieden, extra ondersteunen of die gebruikt kunnen worden om de teamtactiek extra goed over te brengen.

Tip

Op iedere categorie pagina geven we je informatie en tips, zodat je weet waar je op moet letten bij de aanschaf van de juiste producten.

Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.