Jurkjes voor dames

Een jurkje maakt jouw dag net een stukje leuker! Vaak dragen we jurkjes alleen in de zomer, maar sweatdresses en andere jurken met lange mouwen kun je natuurlijk ook gewoon in de winter dragen. Met een jurkje is jouw outfit in één keer klaar, dat scheelt ’s ochtends natuurlijk een hoop kostbare tijd!

Lees meer...

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Winterjurken versus zomerjurken

Het grootste verschil tussen winterjurken en zomerjurken zit natuurlijk in het materiaal waar de jurk van gemaakt is. Een winterjurk moet warmte bieden, terwijl een zomerjurkje vooral verkoeling moet brengen en zoveel mogelijk lichaamswarmte door moet laten. Daarnaast hebben zomerjurkjes vaak korte mouwtjes of geen mouwtjes en hebben winterjurken lange mouwen.

Jumpsuits versus playsuits

Hoewel deze woorden vaak door elkaar gebruikt worden, is een jumpsuit wel degelijk iets anders dan een playsuit! Een jumpsuit heeft namelijk lange broekspijpen, terwijl een playsuit juist korte pijpjes heeft. Een playsuit kom je dan ook veel tegen op zomerse dagen en een jumpsuit kun je eigenlijk iedere dag van het jaar dragen! Ook is een jumpsuit een zeer populair kledingstuk voor feestjes.