Jako

Producten 1-24 van 318

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 318

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jako

Het Duitse merk Jako is opgericht op dezelfde dag dat de Berlijnse Muur viel, namelijk op 9 november 1989. Rudi Sprügel, de oprichter van Jako, wilde zich met zijn sportmerk gaan richten op alle voetbalverenigingen tussen de rivieren de Jagst en de Kocher. De merknaam Jako is dan ook een combinatie van de namen van deze rivieren.

Functionaliteit van het hoogste niveau

Jako heeft verschillende functies ontwikkeld, waardoor je je helemaal op de sport kunt storten en je je geen zorgen hoeft te maken over de kleding. Zo hebben ze bijvoorbeeld de KEEP DRY-functie, deze zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur op pijl blijft en je het niet te warm of te koud kunt krijgen. Daarnaast is er nog de KEEP FRESH-functie, deze functie heeft een antibacteriële werking en daardoor worden nare geurtjes direct geabsorbeerd. Ook maakt Jako gebruik van de beste materialen zoals bijvoorbeeld Interlock materiaal, Jacquard stoffen en Mesh inzetstukken, deze materialen zorgen voor een goede pasvorm, ademend vermogen en een vochtafstotend effect.

Duurzaamheid

Niet alleen op het sportveld heeft Jako fair play hoog in het vaandel staan, maar ook buiten het sportveld is dit voor Jako een belangrijk onderdeel! Jako is aangesloten bij een vereniging voor duurzaam textiel, zij hebben als gezamenlijk doel om de sociale, ecologische en economische omstandigheden in de textielindustrie te verbeteren. Daarnaast verricht Jako zelf onderzoek naar hun leveranciers en de materialen die zij gebruiken.