Heren fietsen

Fietsen doen we allemaal! De één vindt het heerlijk om op zijn stadsfiets de fietsvierdaagse te voltooien en de ander springt fanatiek iedere week op zijn racefiets, bij verschillende soorten fietsen horen ook verschillende soorten kleding, schoenen en accessoires. Lees meer...

Producten 1-24 van 635

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 635

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ervaar de vrijheid

Met je fiets kun je op de mooiste plekjes komen, je ontdekt leuke paadjes en komt op plaatsen waar je met de auto niet kan komen! Met je gezicht in de wind fiets je door de prachtige landschappen, fietsen is dan ook de ultieme activiteit om je hoofd leeg te maken en tot rust te komen!

Soorten fietsen

Bij fietsen kun je aan verschillende sporten denken, bijvoorbeeld aan racefietsen of mountainbiken, maar je kunt natuurlijk ook denken aan recreatief fietsen. Voor deze verschillende sporten heb je natuurlijk ook verschillende attributen nodig, denk maar eens aan speciale fietsbrillen voor racefietsers en mountainbikers, fietskratten voor de recreatieve fietser en fietssloten kunnen natuurlijk alle fietsers goed gebruiken.

Pak eens de fiets

Dat fietsen gezond is hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen, maar heb je al eens gedacht aan de voordelen voor het milieu? Fietsen is hartstikke duurzaam! Daarnaast hoef je in je fiets natuurlijk geen benzine te gooien, dat is ook nog eens hartstikke voordelig voor je portemonnee!

Ondertussen op het blog:
- Waarom Castelli fietskleding zo goed is?
- Welke wielerkleding bij welke temperatuur?
- Nooit meer zadelpijn met een goede fietsbroek