Zonnebrillen voor dames

Met een leuke zonnebril op ben je trendy én je ogen zijn goed beschermd tegen de zon. Zodra de zon zich laat zien zetten we massaal onze zonnebril op. Maar waar let je nu eigenlijk op als je een zonnebril gaat kopen?

Lees meer...

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Persoonlijk

Allereerst is het natuurlijk heel belangrijk dat je de zonnebril mooi vindt, anders is de kans erg groot dat je ‘m nooit op zet. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat de bril goed past bij de vorm van je gezicht. Heb je een rond of ovaal gezicht? Kijk dan vooral naar vierkante of rechthoekige glazen. Is je gezicht iets langer dan gemiddeld? Dan is de kans groot dat een pilotenbril jou fantastisch staat. Maar ieder gezicht is anders, dus wellicht past een bril met ronde glazen of een vlindervormig montuur beter bij jou!

Functioneel

Een zonnebril is naast heel hip natuurlijk ook heel functioneel! De zonnebril geeft je ogen rust, doordat de donkere glazen ze beschermt tegen UV-straling. Onderschat het zonnetje niet in de winter, juist dan kan het licht extra fel zijn!

Glazen

Zonnebrillen zijn verkrijgbaar met allerlei verschillende kleuren glazen. Deze glazen hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Voordat je een zonnebril uit gaat kiezen is het dus verstandig om te bedenken voor welke activiteiten je de bril gaat gebruiken. Gebruik je ‘m vooral tijdens het autorijden? Kies dan voor bruine glazen, deze zorgen er namelijk voor dat je goed diepte in kunt schatten. Groene glazen zorgen er juist voor dat je niet zoveel schittering ziet en grijze glazen zorgen ervoor dat je alle kleuren heel natuurlijk ziet.