Tussenjassen voor heren

Producten 1-24 van 206

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 206

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een tussenjas voor heren?

Een tussenjas voor heren zit precies tussen een winterjas en een zomerjas in, de jas is dus niet te warm, maar je krijgt het er ook niet koud in. Het is eigenlijk een jas die je in de overgangsperiode aantrekt. Een tussenjas voor heren is een jas die je altijd wel aan de kapstok hebt hangen, voor als je even snel een boodschap moet doen maar niet zo goed weet of het koud of warm weer is buiten. Een tussenjas heb je niet alleen voor heren, ook voor dames en kinderen is het een niet te missen item!  

Wanneer trek je een tussenjas aan?

Ja als we dat exact wisten... de ene weersovergang is de ander niet en daarom kan dit per jaar verschillen! Wel zie je dat tussenjassen vaak zo rond september/oktober en maart/april worden gedragen, als de seizoen overgang plaatsvindt. Deze tussenjassen zijn niet te warm voor de mildere dagen, maar bieden wel weer genoeg bescherming als het wat frisser wordt. Bij temperaturen tussen de 10 en 16 graden kies je bijvoorbeeld al snel voor een heren tussenjas.

Waar moet een goede tussenjas aan voldoen?

Tussenjassen zijn dunner dan winterjassen, maar ze beschermen je wel goed tegen wind en sommige tussenjassen beschermen je zelfs tegen de regen! Bedenk daarom van tevoren goed waar je de jas allemaal voor wilt gebruiken. Bij temperaturen tussen de 10 en 16 graden kies je bijvoorbeeld al snel voor een heren tussenjas. Draag je de tussenjas voornamelijk als het echt hard waait of regent? Dan heb je een jas nodig die waterafstotend en winddicht is. Wil je de tussenjas voornamelijk gebruiken als extra laagje tijdens de koudere dagen, dan kan een katoenen jasje of licht gewatteerde tussenjas al voldoende zijn. In de productomschrijving van de verschillende tussenjassen staat precies beschreven welke eigenschappen de desbetreffende jas heeft, lees deze omschrijving dus goed door. 

Welke tussenjas past het beste bij mij?

Tussenjassen voor heren zijn er dan ook in allerlei soorten en maten. Ze kunnen van leer gemaakt zijn, maar softshell jassen en een fleece vesten gelden eigenlijk ook al als tussenjas. In onze collectie hebben wij gelukkig voor ieder wel wat wils. Of je nu op zoek bent voor een bescheiden budget - bijvoorbeeld een heren tussenjas van Jack & Jones - of voor een duurdere keuze - een tussenjas voor heren van The North Face - wil gaan: grote kans dat er in onze collectie iets voor je bij zit. Op het gebied van populaire merken ben je bij ons ook aan het juiste adres. Van tussenjassen voor heren van Superdry tot heren tussenjassen van Tommy Hilfiger - je vindt ze tegen een scherpe prijs in ons assortiment.