10% extra korting op jassen

code: PLJASSEN21

Tussenjassen heren

In Nederland kan het weer soms behoorlijk wisselvallig zijn, het is dan fijn als je een tussenjas in je garderobe hebt hangen! Een tussenjas zit precies tussen een winterjas en een zomerjas in, de jas is dus niet te warm, maar je krijgt het er ook niet koud in. Wil jij exact weten over welke eigenschappen jouw nieuwe tussenjas beschikt? Lees dan goed de productomschrijving door!

Producten 1-24 van 191

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 191

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor- en najaarsjassen voor heren

In de winter draag je een lekkere warme winterjas en op de warme zomerdagen ga je lekker zonder jas naar buiten. Maar wat draag je nu eigenlijk als de temperatuur tussen winter en zomer in zweeft?

Eigenschappen

Tussenjassen zijn dunner dan winterjassen, maar ze beschermen je wel goed tegen wind en sommige tussenjassen beschermen je zelfs tegen de regen! Bedenk daarom van tevoren goed waar je de jas allemaal voor wilt gebruiken. Draag je de jas voornamelijk als het echt hard waait of regent? Dan heb je een jas nodig die waterafstotend en winddicht is. Wil je de jas voornamelijk gebruiken als extra laagje tijdens de koudere dagen, dan kan een katoenen jasje al voldoende zijn. In de productomschrijving staat precies beschreven welke eigenschappen de desbetreffende jas heeft, lees deze omschrijving dus goed door.

Details

Natuurlijk verschillen de jassen qua model, maar ook qua details zijn er veel verschillen te zien. De sluiting van de jas bijvoorbeeld, sommige jassen kun je dichtmaken met een ritssluiting en andere jassen hebben een knoopsluiting. Het spreekt voor zich dat de jas met de knoopsluiting minder wind- en waterdicht is dan de jas met de ritssluiting. Daarnaast zijn er jassen zonder zakken, jassen met open zakken en jassen met een knoop- of ritssluiting. Ook zijn sommige jassen voorzien van een capuchon, dit is natuurlijk wel zo fijn als je ermee door de regen moet.

Tips

In Nederland weet je soms niet wat het weer gaat doen, het ene moment kan de zon schijnen en vijf minuten later regent het. Het is dus geen overbodige luxe om een tussenjas in je kast te hebben hangen!