Caps voor dames

Een cap is een stijlvoll en hip accessoire. In de zomer is de cap natuurlijk heel functioneel, maar ook als de zon niet schijnt kun je de cap gewoon opzetten.

Lees meer...

Producten 1-24 van 142

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 142

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Klassieke cap

De klassieke cap kenmerkt zich door de korte, maar brede klep. Een groot voordeel hiervan is dat je zicht hier niet door belemmerd wordt en je ‘m zelfs binnen op zou kunnen houden! Maar natuurlijk alleen als je omgeving dit ook oké vindt, het wordt namelijk niet overal gewaardeerd als je binnen je pet op houdt.

Een kenmerkend onderdeel van de cap is de klep. De platte klep heeft zorgt voor een stoere uitstraling. Andere caps zijn juist voorzien van een licht gebogen klep, wat juist voor een sportieve look zorgt.

Mix & match

Caps zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en sommige caps hebben zelfs hele leuke prints! Zo kun je dus altijd wel een leuke cap vinden die past bij jouw outfit, bijvoorbeeld een vrolijke cap om jouw saaie outfit op te fleuren of een cap die precies bij de kleuren van jouw outfit past. Met een leuke cap geef je jouw outfit dus een leuke boost!

Seizoenen

Een cap is net alleen heel hip, maar ook nog eens heel handig! De cap beschermt je hoofd én ogen tegen de zon. Daarnaast houdt ‘ie je hoofd in de winter natuurlijk lekker warm!

Tip

Heb je een bad hair day? Geen probleem! Met een cap op ziet niemand er iets van!