Heren tennis

Look good, play better! Bij tennis draait het niet alleen om de sport zelf, veel tennissers vinden het ook belangrijk om er goed uit te zien op de tennisbaan. Daarnaast moet je outfit natuurlijk ook functioneel zijn, zodat je optimaal kunt presteren! Lees meer...

Producten 1-24 van 438

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 438

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tenniskleding

Bij tenniskleding is het zeer gemakkelijk om functioneel en stijlvol te combineren, veel tenniskleding is namelijk met de grootste zorg ontworpen! Het is natuurlijk belangrijk dat de tennisbroekjes voldoende bewegingsvrijheid bieden, maar daarnaast moeten ze ook grote zakken hebben om een aantal tennisballen in op te bergen. Bij een tennisshirt of een tennispolo is het juist belangrijk dat deze ademend is en het transpiratievocht af kan voeren, zo blijft het lichaam droog en fris!

Tennisschoenen

Een belangrijk onderdeel van de tennisoutfit is natuurlijk het schoeisel! Goede tennisschoenen bieden voldoende demping en ondersteunen de voeten optimaal. Tennisschoenen zijn specifiek ontworpen voor een bepaalde ondergrond, dit kan gravel, hardcourt, kunstgras, omnicourt of tapijt zijn.

Rackets

Last but not least heb je natuurlijk een tennisracket nodig om te tennissen! Er zijn drie verschillende soorten rackets: het comfort racket, het allround racket en het competitie racket. Het is belangrijk dat je een racket kiest dat bij jouw spel past, maar het racket moet natuurlijk ook lekker in de hand liggen! Vind jij een zwaarder of een lichter racket fijn? Hoe lang moet het racket zijn en hoe groot moet het blad zijn? Een racket dat goed bij je past zal zeker je plezier en prestaties verhogen!