Heren Hockey

Hockey is een heel populaire sport en dat is natuurlijk niet zo gek! Hockey staat namelijk bekend als een gezellige sport en daarnaast blijf je natuurlijk heel fit door twee keer per week te trainen en één keer per week een hockeywedstrijd te spelen. Zeg nou zelf, wat is er nu lekkerder dan een balletje te slaan op het hockeyveld? Lees meer...

Producten 1-24 van 325

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 325

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom hockey?

De redenen waarom veel jongens en mannen ervoor kiezen om te gaan hockeyen, kunnen natuurlijk heel verschillend zijn. Veel hockeyers vinden hockey zo leuk omdat het een teamsport is, je werkt samen tijdens de trainingen aan jullie hockeyskills en tijdens de wedstrijd doen jullie allemaal zo goed mogelijk je best om tot de beste prestatie te komen! Veel van die hockeyteams zijn niet alleen heel hecht binnen de lijnen, maar ook buiten het hockeyveld hebben de spelers een speciale band.

Een andere reden waarom hockey zo’n populaire sport is, is dat het een leuke manier is om jezelf fit te houden. Tijdens een hockeywedstrijd leggen spelers gemiddeld meer kilometer af dan tijdens een voetbalwedstrijd of een rugbywedstrijd, het zal je dan ook niet verbazen dat veel hockeyers een uitstekende conditie hebben!

Welke hockeyspullen heb ik nodig?

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je bij hockey een hockeytenue aanhebt. Bij een hockeywedstrijd wordt vaak het officiële tenue van de hockeyclub gedragen, maar tijdens hockeytrainingen mag je vaak zelf kiezen welke kleding je aantrekt. Tijdens de koudere trainingen zullen veel hockeyers ervoor kiezen om een trainingspak te dragen, maar tijdens de warmere avonden volstaat een hockeyshort en een hockeyshirt of hockeypolo ook. Hockeyschoenen, een hockeystick, scheenbeschermers en een bitje heb je daarentegen bij zowel de wedstrijden als bij de trainingen nodig, tijdens wedstrijden zijn dit verplichte onderdelen van de hockey-uitrusting. Om al je hockeyspullen mee te nemen naar de hockeyclub is het natuurlijk wel zo handig als je ook een goede hockeytas aanschaft!

Tip

Is jouw hockeyteam nog op zoek naar een mooi tenue? Neem dan eens een kijkje in de hockey teamwearshop voor de mooiste outfits voor hockeywedstrijden én hockeytrainingen!