Dames Fitness

Fitness is één van de populairste binnensporten in Nederland, niet zo gek dus dat een groot gedeelte van de Nederlandse vrouwen regelmatig in de sportschool of in hun eigen homegym te vinden is! Door regelmatig te fitnessen krijg je sterkere spieren, een slanker figuur en daarnaast is het ook nog eens heel goed voor je mentale gezondheid. Lees meer...

Producten 1-24 van 1163

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1163

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fitnessoefeningen

Het enige dat je nodig hebt om te fitnessen is fitnesskleding, er zijn namelijk heel veel oefeningen die je zonder materiaal uit kunt voeren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan squats of aan planken, beide oefeningen kun je heel goed uitvoeren zonder gewichten, weerstandsbanden of buikspierwielen. Toch kunnen fitnessmaterialen het doen van een work-out net een beetje leuker, eenvoudiger of juist intensiever maken. Als je de basis eenmaal onder de knie hebt, is de kans namelijk groot dat je de oefeningen wat zwaarder wilt maken voor jezelf.

Vrouwen fitness

Hoewel mannen vaak fitnessen om hun spierkracht en spiermassa te vergroten, hebben vrouwen vaak andere redenen om regelmatig te fitnessen. De meest gehoorde reden waarom vrouwen naar de sportschool gaan, is toch wel dat ze een paar kilo kwijt willen en hun lichaam in vorm willen krijgen/houden. Daarnaast ga je, door regelmatig te fitnessen, veroudering tegen en heb je minder kans op ouderdomsziekten, dit is te verklaren doordat je tijdens het fitnessen je spieren (en botten) sterk houdt.

Tip

Ben je trots op jouw fitnessprestaties en ben je op zoek naar een beloning hiervoor? Beloon jezelf dan niet met eten en drinken, maar doe jezelf bijvoorbeeld een nieuwe fitnessoutfit of een nieuw fitnessapparaat cadeau!