Wandelaccessoires

Naast de juiste wandeloutfit zijn er verschillende accessoires die niet kunnen ontbreken als jij een wandeling gaat maken. Zo zijn er onder andere wandelaccessoires die het meenemen van water vergemakkelijken, die je veiligheid vergroten of die bescherming bieden tegen de zon. Lees hier...

Producten 1-24 van 101

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 101

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke wandelaccessoires zijn er?

Onder de wandelaccessoires vind je een groot assortiment aan handige accessoires die van pas kunnen komen tijdens een wandeling. Waar de ene accessoire jouw veiligheid vergroot, zorgen andere dat je hoofd lekker koel of warm blijft tijdens het wandelen. De wandelaccessoires zijn onderverdeeld in outdoor caps en mutsen, nekwarmers, reflectie en drinkssystemen.

Outdoor caps en mutsen

In de categorie outdoor caps en mutsen vind je diverse petten die geschikt zijn tijdens het wandelen zodat ze je bescherming bieden tegen de zon en het zweet goed kunnen afvoeren. In de winter kun je veel warmte via het hoofd verliezen. Het dragen van een outdoor muts vermindert dit warmteverlies en houdt juist de warmte rondom je hoofd beter vast.

Nekwarmer tijdens het wandelen

Mocht een muts of pet niet voldoende bescherming bieden, kan je eventueel ook nog een nekwarmer erbij dragen. Een nekwarmer is gemaakt van zacht materiaal en ziet eruit als een lange koker, hierdoor blijft jouw nek tijdens het wandelen ook lekker warm. Een nekwarmer is verkrijgbaar in één maat, het materiaal rekt goed mee waardoor die geschikt is voor jong en oud.

Reflecterend hesje tijdens het wandelen

Onder reflectie zijn allerlei reflecterende artikelen te vinden zoals een reflecterend hesje of arm LED-verlichting. Deze zorgen voor een betere veiligheid doordat je tijdens het dragen van deze accessoires goed zichtbaar bent in het donker of bij slechte weersomstandigheden. Kies jij voor een reflecterend hesje of draag je liever een lampje om je arm tijdens het wandelen?

Drink voldoende tijdens het wandelen

Als je een lange wandeling gaat maken is het geen slecht idee om wat te drinken en eten mee te nemen. Op Plutosport.nl vind je verschillende drinksystemen zoals een bidon, drinkrugzak of thermosfles dat je ook lekkere warme thee of koffie mee kunt nemen. Afhankelijk van hoe je de wandeling voor je ziet kun je een bijpassend drinksysteem kiezen. Als je liever veel kilometers loopt zonder al te veel pauzes, past een drinkrugzak misschien beter bij je zodat je tijdens het wandelen kunt drinken.

Toch nog vragen over de wandelaccessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.