Wandelaccessoires

Naast de juiste wandeloutfit zijn er verschillende accessoires die niet kunnen ontbreken als jij een wandeling gaat maken. Zo zijn er onder andere accessoires die het meenemen van water vergemakkelijken, die je veiligheid vergroten of die bescherming bieden tegen de zon. Lees hier...

Producten 1-24 van 271

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 271

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handig om mee te nemen

Onder de wandelaccessoires vind je een groot assortiment aan handige accessoires die van pas kunnen komen tijdens een wandeling. Waar de ene accessoire jouw veiligheid vergroot, zorgen andere dat je voorzien bent van vakjes waarin kleine bagage meegenomen kan worden.

Het assortiment

De wandelaccessoires zijn onderverdeeld in drinkflessen, caps, nekwarmers en reflectie. In de categorie caps vind je allerlei petjes die bescherming bieden tegen de zon en het zweet goed kunnen afvoeren. In de winter kun je veel warmte via het hoofd. Het dragen van een cap uit deze categorie verminderd dit warmteverlies.

Onder reflectie zijn allerlei reflecterende producten te vinden. Deze zorgen voor een betere veiligheid doordat je tijdens het dragen van deze accessoires goed zichtbaar bent in het donker of bij slechte weersomstandigheden. Onder het kopje accessoires vind je veel verschillende artikelen. Van heuptasjes met bidons, banden waar kleine artikelen als sleutels en telefoons in meegenomen kunnen worden tot middeltjes die je kunt gebruiken tegen de stank van de schoenen.

Flessen

Wanneer je een stevige lange wandeling gaat maken, verlies je veel vocht. Het is dan ook belangrijk om goed te blijven drinken zodat je vochtpeil in balans blijft. Wij raden je aan een thermofles mee te nemen. De meeste thermoflessen zijn voorzien van een handige beugel zodat de fles gemakkelijk meegenomen kan worden. Thermoflessen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn daardoor goed geïsoleerd. Koude dranken blijven goed koud in deze flessen terwijl warme dranken tot wel 8 uur warm blijven.

Voor in de natuur

Bij een mooie wandeling door de bergen of het bos is het aan te raden spullen mee te nemen die de veiligheid verhogen. Hierbij kun je denken aan een survival kit of een multi-zakmes. Bij zulke tochten wil je natuurlijk niets missen van wat zich in de natuur afspeelt en daarom mag ook de verrekijker niet ontbreken in je bagage.

Tip

Geen zin om je schoenveters te strikken? Kies dan voor Lock Laces! Deze veters kunnen de oude veters vervangen en zijn daarna snel strak te trekken met behulp van een klipje.

Toch nog vragen over de wandelaccessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.