Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Tennis kinderen

Kinderen Tennis Kinderen vinden het vaak heerlijk om lekker actief bezig te zijn! Tennis is een leuke combinatie van spelen en sporten. Daarnaast ontwikkelen kinderen zich op meerdere vlakken tijdens de tennislessen en tenniswedstrijden. Lees meer...

1-24 van 242

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 242

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ontwikkeling

Tijdens de tennisles ben je niet alleen fysiek bezig, maar ook kun je je op sociaal vlak goed ontwikkelen tijdens deze sport! Zo leer je met de andere kinderen samen te spelen en leer je met teleurstellingen om te gaan en daarna weer vol goede moed door te gaan. Daarnaast draagt tennis natuurlijk bij aan een goede ooghandcoördinatie, sterke botten en spieren en een verbeterde conditie!

Tennisoutfit

Voor je een tennisoutfit aan gaat schaffen is het handig om te bedenken of je binnen of buiten tennist en als je buiten tennist is het verstandig om naar de temperaturen te kijken! Sokken en een polo, shirt of top heb je sowieso nodig, maar of je een trainingsbroek, short of rokje draagt is natuurlijk afhankelijk van het weer!

Racket

Een goed racket zorgt ervoor dat het kind met extra veel plezier naar de tennis gaat! Maar hoe weet je nu wat een goed racket is voor jouw kind? Allereerst is de lengte van het kind heel belangrijk en daarnaast moet het racket niet te zwaar zijn. Het hangt dus ook een beetje van de voorkeuren van het kind af welk racket juist is voor hem/haar.
Summer Sale