Sneakers voor kinderen

Ben je op zoek naar een leuke of stoere kindersneaker? Sneakers lopen lekker, bieden de ondersteuning die kinderen hard nodig hebben en ze zien er ook nog eens leuk uit! Waar je nog meer op kunt letten bij het kiezen van sneakers?

Lees meer...

Producten 1-24 van 569

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 569

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een kindersneaker?

Sneakers zitten lekker en zien er stoer uit. Kinderen zijn in de groei en daarom is het extra belangrijk dat zij een goede houding aannemen en goede schoenen dragen. Sneakers hebben dempende zolen die veel ondersteuning bieden en een juiste houding stimuleren.

De meeste kindersneakers kunnen zowel door jongens als door meisjes gedragen worden. Al zijn er uiteraard altijd de paarse en roze uitvoeringen voor de echte prinsesjes. Alle kinderschoenen zijn goed te combineren met iedere outfit, niet alleen onder een spijkerbroek of gekleurde broek, maar ook onder een jurkje staan de kinderschoenen erg leuk.

Kies de maat

Een fout die vaak gemaakt wordt is het kopen van de kindersneakers op de groei. Dit is slecht voor de schoen, maar nog veel slechter voor de kindervoet. De voeten van kinderen groeien erg snel en hierdoor zijn ze ook kwetsbaar. Wanneer deze niet goed worden ondersteund door de schoen kan dit voor voetafwijkingen zorgen. Ook een te kleine schoen is slecht voor de voet, de tenen moeten netjes naast elkaar kunnen liggen in de schoen en moeten vrij kunnen bewegen. Kijk in de bijbehorende maattabel om te kijken welke maat geschikt is.

Zoals hierboven besproken is het ook slecht voor de schoen om de verkeerde maat te dragen. Schoenen slijten daardoor op de verkeerde plekken waardoor deze geen optimale ondersteuning meer zal bieden. Doordat de schoen niet totaal gevuld is buigt deze op bepaalde plaatsen waardoor de kans groot is dat deze zal kreuken of scheuren.

Toch nog vragen over de kindersneakers? Vraag het gerust aan onze klantenservice.