Trainingspakken voor kinderen

Een trainingspak zit zó lekker dat je ‘m niet alleen wilt dragen als je gaat sporten, maar eigenlijk gewoon altijd! Dus of je nu naar school gaat, een dagje uit of gewoon lekker thuis op de bank zit, een trainingspak zit altijd comfortabel!

Lees meer...

Producten 1-24 van 99

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 99

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Modern

Een trainingspak is allang niet meer alleen bedoeld om in te sporten, maar ook in het dagelijks leven vinden veel kinderen het heerlijk om in een trainingspak rond te lopen. De trainingspakken zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, bijvoorbeeld een leuk roze trainingspakje voor een meisje of een stoer blauw trainingspakje voor een jongen. Maar je kunt ook kiezen voor een rood, groen of geel trainingspak.

Materiaal

Een trainingspak wordt vaak gemaakt van polyester, dit is een heerlijk zachte stof. Daarnaast is polyester een ademende stof, waardoor het lichaam fris blijft. Er worden ook trainingspakken gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Ook wordt er elastaan verwerkt in trainingspakken, dit zorg ervoor dat het trainingspak voldoende flexibel is.

Tip

Sommige trainingspakken beschikken over insteekzakken die je kunt afsluiten met een rits. Wanneer je geld of een sleutel mee wilt nemen, is dit natuurlijk een erg handige eigenschap!