Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Kinder sandalen

Sandalen zijn ideale schoenen om ’s zomers lekker op buiten te spelen of om mee naar het strand te gaan! Zowel voor jongens als meisjes zijn er leuke sandalen verkrijgbaar. Lees meer...

1-24 van 121

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 121

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eigenschappen

Sandalen zijn heerlijk om te dragen op de warme lente- en zomerdagen. Sandalen zijn open schoenen, hierdoor kunnen de voeten hun warmte direct afvoeren naar buiten als de kinderen aan het spelen zijn. Vaak spelen zij met water of soms zelfs in het water. Sandalen kunnen daar prima tegen.

Veel sandalen hebben een dikke zool die gemaakt is van rubber en schokdempend materiaal. De sandalen zijn hierdoor ook zeer geschikt om langere afstanden mee af te leggen.

Sandalen bestaan uit verschillende banden, die je meestal los van elkaar kunt verstellen. Met behulp van klittenband, een aantrekkoord of gesp kunnen de sandalen op de juiste maat vastgezet worden.

Tips

Met sandalen geef je de outfit een leuke zomerse boost! Door de goede zool en het feit dat de open schoenen goed vastgemaakt kunnen worden aan de voeten, kunnen kinderen goed lopen op de sandalen. Daarom zijn deze ook geschikt om te dragen naar school.