Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Yoga

Yoga Tegenwoordig zijn mensen constant aan het haasten en dit zorgt voor de nodige stress. Om even aan deze stress te ontkomen is yoga een goede uitkomst. Yoga helpt je om te ontspannen en weer helemaal tot jezelf te komen. Daarnaast houdt yoga het lichaam soepel en werkt dit als goede basis om blessures bij andere sporten tegen te gaan. Lees meer...

1-24 van 175

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 175

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ontspanning

Yoga is een wereldwijde, moderne sporttrend. Yoga is ontstaan in India en had als doel om tot een diepere staat van meditatie te komen. Tegenwoordig is yoga een combinatie van ademhaling, concentratie en lichamelijke oefeningen. Yoga leert je om beter om te gaan met stress en rustiger te worden. Het maakt je geestelijk sterker en het verbeterd je focus.

Yoga zorgt ervoor dat je geest meer in balans komt en dat je minder emotionele druk ervaart. De oefeningen die je doet tijdens yoga geven je kracht en energie en geven je daarnaast een gevoel van ontspanning. Yoga is de laatste jaren erg populair geworden. In de drukte van tegenwoordig ervaren we steeds meer stress. Het is de kunst daar goed mee om te gaan en yoga kan je daar zeker bij helpen!

Een sterker lichaam

Naast dat yoga goed is voor je mentale gezondheid, heeft het ook positieve effecten op je lichaam. Het maakt je spieren sterker, pakt cellulitis aan en kan zorgen voor een strakkere buik. Daarnaast heeft lichaamsbeweging een positief effect op je humeur. Je lichaamshouding verbetert, je leert te ontspannen, beter adem te halen en je krijgt meer grip op stress. Yoga maakt je leniger en door deze sport verleng en versterk je de spieren, waardoor de kans op blessures bij sporten als voetbal, hardlopen en hockey aanzienlijk wordt verkleind.

Soorten yoga

Yoga is voor veel mensen een nieuwe sport en wanneer je dit gaat proberen ontdek je dat er veel verschillende soorten yoga zijn. Als je in de sportschool een lesje mee wilt gaan doen kun je bijvoorbeeld kiezen tussen Hatha, Vinyasa of Bikram. Om te weten welk type yoga geschikt is voor jou kun je hier meer lezen over de meest populaire vormen.

Assortiment

Om de ultieme yoga ervaring te kunnen beleven heb je de juiste outfit en accessoires nodig. Denk hierbij aan lekker zittende kleding waar je veel bewegingsvrijheid in hebt. Tijdens yoga breng je het lichaam in verschillende, soms extreme, houdingen waarbij het belangrijk is dat de kleding op zijn plek blijft zitten. Als je je uitrekt wil je niet dat het shirt omhoog komt of dat de broekspijpen opklimmen. Yogakleding is ook geschikt voor pilates en bodybalance.

Daarnaast mag een eigen yoga mat niet ontbreken. Een eigen yoga mat is hygiënisch en je kunt deze uitkiezen aan de hand van jouw eisen.

Tips

Alle categorieën bevatten informatie en tips. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.