Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Calvin Klein

 Meer weten over Calvin Klein

1-24 van 358

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 358

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Calvin Klein

Calvin Klein is een zeer populair merk dat vooral bekend is geworden door de eenvoudige en comfortabele ondermode. Calvin Klein maakt natuurlijk niet alleen maar ondergoed, maar ze hebben ook prachtige t-shirts!

Geschiedenis

In 1968 richtte Calvin Klein zijn eigen modemerk op, al vanaf het begin is de stijl van Calvin Klein het beste te omschrijven als casual chique. De elegante kleding blinkt uit in zijn eenvoud, hoe tegenstrijdig dat misschien ook klinkt.

Tijdloos én modern

De designs van Calvin Klein zijn al jaren zeer stijlvol en tegelijkertijd zo eenvoudig. De bekende Calvin Klein bralettes, slips en boxershorts worden natuurlijk steeds geïnnoveerd, maar het ontwerp blijft herkenbaar! Vooral het zichtbare logo van Calvin Klein mag natuurlijk niet ontbreken op de (onder)kleding.

Kwaliteit

De kleding van Calvin Klein is niet alleen bedoeld om in te sporten, maar kun je ook gewoon casual dragen! Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor Calvin Klein, je moet er minstens jaren plezier van kunnen hebben.