Adidas trainingspak

Adidas heeft de missie om het beste sportmerk ter wereld te zijn. In tegenstelling tot goedkope trainingspakken zijn Adidas trainingspakken juist van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het is dan ook niet zo gek dat Adidas kwaliteit, comfort en uiterlijk als de belangrijkste speerpunten ziet bij de productie van hun trainingspakken.

Lees meer…

Producten 1-24 van 81

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 81

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom Adidas?

Adidas is één van de grootste sportmerken ter wereld! Adidas besteed niet alleen veel aandacht aan de kwaliteit van hun producten, maar ook het uiterlijk is heel belangrijk. De trainingspakken van Adidas zijn dan ook niet alleen heel geschikt om te dragen tijdens het sporten, maar de kans is groot dat je de trainingspakken ook regelmatig in het dagelijks leven voorbij ziet komen! Op zoek naar een mooi en comfortabel trainingspak? Dan ben je bij Adidas aan het juiste adres!

Wat is een Adidas trainingspak?

Het zal je niet verbazen dat een Adidas trainingspak uit een trainingsjack en een trainingsbroek. De trainingspakken worden vaak gemaakt van polyester en dit heeft vele voordelen! Polyester trainingspakken vallen namelijk zeer soepel langs het lichaam, zijn licht van gewicht en voeren eventueel transpiratievocht direct af naar buiten. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat een trainingspak voldoende bewegingsvrijheid biedt om lekker in te sporten! De Adidas trainingspakken zijn beschikbaar voor heren, dames en kinderen.

Hoe onderhoud ik mijn Adidas trainingspak?

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je Adidas trainingspak is het aan te raden om het pak direct na het sporten in de wasmachine te doen. Op deze manier krijgt transpiratievocht geen kans om in de kleding te trekken, waardoor nare geurtjes voorkomen kunnen worden! Bij het wassen van het trainingspak is het belangrijk om geen wasverzachter te gebruiken en na het wassen kun je het trainingspak het beste op een natuurlijke manier aan de waslijn of het wasrek laten drogen. Benieuwd naar de specifieke wasinstructies voor jouw Adidas trainingspak? Kijk dan op het waslabel in het trainingspak.