Tenson regenkleding

Tenson maakt functionele regenkleding, dat daarnaast ook nog in harmonie met de mode is. Dus ben jij op zoek naar geschikte regenkleding, dat ook nog eens mooi staat? Neem dan eens een kijkje in het assortiment bij de Tenson regenkleding. Lees meer…

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het merk

Het maken van doeltreffende regenkleding is één van de hoofdterreinen van het Zweedse merk Tenson. Tenson ontwerpt kleding dat voor elk weertype geschikt is. De ambitie van Tenson is om één van de beste leiders te worden in de wereld van outdoor-, ski- en marine kleding met een sportievere look dan ooit.

Eigenschappen Tenson regenkleding

De meeste Tenson regenkleding wordt gemaakt met MPC. MPC wordt gekenmerkt door extreem langdurige waterdichte eigenschappen en bovengemiddelde prestaties wat betreft het ademend vermogen.

Als de regenkleding zakken bevat, dan zijn deze vaak door middel van kleppen of een rits af te sluiten. De capuchons zijn verstelbaar en in de zoom zit vaak een aantrekkoord met stoppers.
De meeste Tenson regenbroeken hebben ritsen in de broekspijpen, zodat je de broek gemakkelijk aan- en uit kan trekken.

Wasvoorschriften

Bestudeer het was label in de regenkleding goed. Waterdichte regenkleding kan zijn functie verliezen als deze op de verkeerde manier wordt gewassen.

Tip

Combineer je Tenson regenkleding met een paar Tenson regenlaarzen!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!