Ken jij de SKATE4daagse al?

De Nijmeegse Vierdaagse ken je vást, maar wist je dat er ook een SKATE4daagse bestaat? Houd je van skaten en wil je een mooi doel voor ogen hebben, geef je dan op voor de SKATE4daagse die 12 t/m 18 juni 2023 plaatsvindt!

Wat is de SKATE4DAAGSE?Wat is de SKATE4DAAGSE?

Wat is de SKATE4daagse?

De naam zegt het eigenlijk al, je gaat vier dagen lang een bepaald aantal kilometers skaten. Dit doe je niet in Nijmegen maar gewoon lekker in je omgeving en in je eigen tempo! Je kunt 5, 10, 15 of 20 km skaten gedurende een week lang. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd: extra leuk om samen met je vrienden en vriendinnen mee te doen!

Wist je dat dit pas de derder editie is van de SKATE4daagse?

 

Hoe doe je mee aan de SKATE4daagse?Hoe doe je mee aan de SKATE4daagse?

Hoe doe je mee aan de SKATE4daagse?

Klinkt de SKATE4daagse als muziek in je oren? Mooi! Je kunt je gratis registreren door de GoSkate-app te downloaden op jouw Android of iOS toestel. Deelname is gratis en je ontvangt een leuke korting op onze webshop. Wil je eeuwige roem en een deelnemersshirt ontvangen? Dan kun je voor enkele euro's extra jouw deelname uitbreiden met een Plus of Premium pakket!

Wist je dat het ook mogelijk is om je samen met je skate- of schaatsvereniging op te geven?

Hoe bereid je je voor op de SKATE4daagse?Hoe bereid je je voor op de SKATE4daagse?

Hoe bereid je je voor op de SKATE4daagse?

Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom is het handig als je nu alvast gaat oefenen en de juiste outfit bij elkaar zoekt zodat je op het moment suprême kunt vlammen! Functioneert je bescherming nog naar behoren én zijn je wieltjes nog goed schoon en je lagers nog gesmeerd? Het kan nooit kwaad om je skates even goed schoon te maken, wie weet geeft het je net dat extra steuntje in de rug.

Wat heb je nodig voor de SKATE4daagse?Wat heb je nodig voor de SKATE4daagse?

Wat heb je nodig voor de SKATE4daagse?

Naast skates, heb je natuurlijk ook de juiste uitrusting nodig zodat je veilig van start kunt gaan. Een goede skatehelm en bescherming mag je absoluut niet vergeten, mocht je vallen is je hoofd en lichaam in ieder geval goed beschermd. Mocht je van plan zijn om in het donker te skaten, zorg dan dat je extra opvalt door een reflecterend hesje of lampjes te dragen. 

Ook kies je voor de juiste skateoutfit die past bij de juiste weersvoorspelling, bij mooi weer draag je lekker iets koels en is het iets frisser draag dan bijvoorbeeld een lange sportlegging en vest. Mocht je tijdens de SKATE4daagse kiezen voor een premium pakket, dan ontvang je een mooie herinnering die door ons wordt verstuurd!