Bad & beach zonnebrillen voor dames

Een zonnebril beschermt niet alleen de ogen, maar het is ook nog eens een hele leuke toevoeging aan jouw zomerse outfit! Zonnebrillen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren! Lees meer...

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke kleur glazen?

Een zonnebril met blauwe glazen is heel geschikt om op en rond het water op je neus te hebben. De blauwe kleur zorgt ervoor dat de schittering van het water verminderd wordt, waardoor je ogen rust krijgen! Maar ook een zonnebril met zwarte glazen biedt veel bescherming. In vergelijking met andere zonnebrillen is de zwarte zonnebril natuurlijk het donkerst, het is dan ook niet zo gek dat deze donkere glazen het meeste licht kunnen filteren!

Welke vorm zonnebril?

Het is vooral van jouw eigen voorkeur afhankelijk welke zonnebril je leuk vindt staan bij jezelf, maar ook de vorm van je gezicht is hierbij belangrijk! Heb je een vierkant gezicht? Dan kun je je gezicht het beste in balans brengen met een ronde of ovale bril. Heeft jouw gezicht een ronde vorm? Kies dan voor een hoekige zonnebril, deze kunnen je gezicht iets langer laten lijken. Heb je een langwerpig gezicht? Dan kun je gerust een grote en opvallende zonnebril dragen!