Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Polsblessures

Blessures aan de pols ontstaan door een verstuiking (als de pols ‘dubbelklapt’) of door overbelasting. Om de pols in deze gevallen te ondersteunen zijn er braces met verschillende beschermingsniveaus:

Niveau 1: Braces met beschermingsniveau 1 zijn geschikt te dragen bij lichte polsklachten. Deze braces bieden ondersteuning in de vorm van warmte en compressie, wat het herstel bevordert.

Niveau 2: Deze braces bieden ondersteuning bij matige tot middelzware klachten als kneuzingen, een geïrriteerde peesschede (klachten bij het gewricht van de duim), instabiliteit en overbelasting.

Niveau 3: Zware polsblessures vragen om optimale ondersteuning. De braces uit deze categorie zijn dan ook geschikt voor blesusres als het Carpaal Tunnel Syndroom en peesontstekingen. Daarnaast bieden deze braces de juiste ondersteuning bij herstel van een operatie of polsbreuk.

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)