Keepersbroeken voor heren

Duiken, slidings en botsingen met de tegenstanders.. Als keeper krijg je flink wat te verduren. Niet alleen je handen zijn gevoelig voor blessures, ook je heupen en knieën zijn blessuregevoelig. Keepersbroeken bieden bescherming op de juiste plekken zodat je onbezorgd een sliding kunt maken of de bal uit de hoeken kan duiken.

Lees meer...

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keepersbroeken

Een keepersbroek beschermt je tegen beurse plekken en schaafwonden. Met een keepersbroek aan kan je zonder angst voor elke bal gaan. Keepersbroeken zijn er in verschillende lengtes. De keuze is afhankelijk van het weer, maar ook van de hoeveelheid bescherming die je wenst.

Er is keuze uit een lange of korte keepersbroek. Een lange keepersbroek biedt bescherming bij de heupen en knieën. De broeken zijn op die plekken voorzien van een padding, een soort kussentje, die de klappen opvangt. Korte keepersbroeken bieden alleen bij de heupen bescherming.

Materiaal

Als keeper ben je afwisselend wel of niet in beweging. In beide situaties is het van belang dat je lichaam op temperatuur is en blijft. Keepersbroeken worden gemaakt van materiaal dat in staat is vocht snel af te voeren. Hierdoor blijf je lichaam droog aanvoelen en koel je niet af doordat je nat bent van transpiratie. Koel je wel af, dan koelen ook je spieren af en is de kans op blessures groter. Polyester is een veel gebruikt materiaal. Polyester voert vocht snel af en droogt snel. Daarnaast is polyester licht van gewicht, sterk en vorm- en kleurvast.

Tip

Was de keepersbroek volgens de wasvoorschriften. De instructies staan op het label aan de binnenkant van de broek. Gebruik geen wasverzachter en stop de broek niet in de droger.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.