De beste voetbalschoenen

Tijd voor een paar nieuwe voetbalschoenen? De keuze is reuze, het ene model is nog maar net uitgebracht of de opvolger staat alweer klaar... Maar heb je er al eens over nagedacht waarom sommige modellen wel járen- of zelfs decennialang terugkomen in het assortiment? Of betreed jij het veld toch liever op een paar opvallende kicksen met de modernste details?

 

voetbalschoenenvoetbalschoenen

Adidas Kaiser voetbalschoenen

Met hun zwarte leren bovenwerk hebben de Adidas Kaiser voetbalschoenen een stijlvol en klassiek uiterlijk. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van volnerfleer, waardoor de schoenen zich zullen vormen naar de vorm van de voet. Binnenin de schoen vind je een EVA-binnenzool die veel demping biedt en een synthetische voering die ervoor zorgt dat de schoenen snel drogen. De Adidas Kaiser voetbalschoenen laten zich dan ook het beste omschrijven als zeer comfortabele voetbalschoenen die veel balcontrole bieden, niet zo gek dus dat veel voetballers ieder seizoen opnieuw voor deze klassieker kiezen.

voetbalschoenenvoetbalschoenen

Nike Mercurial voetbalschoenen

Of je nu Cristiano Ronaldo heet of je in de kelderklasse speelt, werkelijk in ieder team kun je de Nike Mercurial voetbalschoenen spotten! Het zal je dan misschien ook niet verbazen dat deze schoen speciaal ontworpen is voor de meest technische aanvallers. De Nike Mercurial voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen, namelijk de Nike Mercurial SuperFly en de Nike Mercurial Vapor. De Nike Mercurial SuperFly voetbalschoenen kenmerken zich door de sok, waardoor ze extra stabiliteit bieden. De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen zijn daarentegen extra licht van gewicht!

voetbalschoenenvoetbalschoenen

Puma King voetbalschoenen

Als jij grote voeten hebt, is de kans ook heel groot dat je deze voetbalschoenen wel kent: de Puma King voetbalschoenen. Deze koning onder de voetbalschoenen is namelijk verkrijgbaar van maat 39 t/m maat 48,5! De Puma King voetbalschoenen zijn gemaakt van zacht kalfsleer en hebben dan ook zeker baat bij een regelmatige onderhoudsbeurt. De Puma Kings hebben inmiddels al vele fans, maar de bekendste voetballers die op deze voetbalschoenen gespeeld hebben zijn toch wel Johan Cruijff en Diëgo Maradona!

voetbalschoenenvoetbalschoenen

Nike Tiempo voetbalschoenen

De Nike Tiempo voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor de meest vaardige verdedigers! Deze voetbalschoenen zijn niet alleen heel erg sterk, maar ook nog eens heel erg comfortabel. De Nike Tiempo voetbalschoenen werden al voor het eerst gespot in 1994, maar zijn nog altijd heel erg populair. Hoewel deze voetbalschoenen in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is de zwarte Nike Tiempo nog altijd het meest in trek. De voetbalschoenen kenmerken zich door hun uitstekende pasvorm, waardoor ze ook wel in één adem genoemd worden met 'het blotevoetengevoel'.