Bad & beach slippers kinderen

Tijdens vakantie of een dagje aan het strand wil je natuurlijk voorkomen dat je kind in een scherp schelpje stapt of op een andere manier zijn of haar voeten bezeert! Als het te warm is om schoenen te dragen, kunnen slippers uitkomst bieden. Slippers zorgen ervoor dat de voetjes goed beschermd zijn en dat je kind niet zomaar uitglijdt op een natte ondergrond! Lees meer...

Producten 1-24 van 177

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 177

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van slippers

Zodra de zon zich laat zien is het natuurlijk heerlijk om je schoenen lekker uit te doen! Op blote voeten ben je erg kwetsbaar en daarom dragen veel kinderen slippers. Kinderslippers zien er niet alleen heel lief en leuk uit, maar ze hebben ook veel voordelen.

Zool

De zool van slippers is vaak gemaakt van rubber, hierdoor heb je zelfs op een gladde zwembadvloer nog grip! Met rubberen slippers kun je dus voorkomen dat je kind uitglijdt en zichzelf bezeerd. Daarnaast hebben veel slippers een voorgevormd voetbed, waardoor de voeten zoveel mogelijk ondersteund worden!

Bandjes

Des te verder de bandjes over de voet zitten, des te beter de slipper blijft zitten! Teenslippers hebben vaak twee bandjes die schuin over de voeten lopen, waardoor deze slippers dus heel goed blijven zitten. Badslippers hebben vaak een wat bredere band die vrij ver over de voet heen zit, waardoor ook deze slippers niet snel uit zullen vallen. Instappers gaan nog een stapje verder, deze slippers hebben vaak zelfs nog een band om de enkel heen zitten!

Ontwerp

Veel slippers zijn waterafstotend én binnen enkele minuten weer droog, hierdoor kun je er dus ook gewoon mee in het water spelen. Daarnaast hebben kinderprintjes vaak vrolijke kleurtjes en leuke printjes, waardoor kinderen de slippers vaak met veel plezier dragen!

Tip

Slippers bieden minder ondersteuning dan schoenen, het is dan ook verstandig om het dragen van slippers af te wisselen met het dragen van goede schoenen! Zo voorkom je vervelende pijntjes en worden de voeten niet belemmerd in het groeiproces.