Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Fiets regenjassen voor kinderen

Een regenjas biedt bescherming tegen regen en wind. Voorheen vonden kinderen het dragen van een regenjas niet zo stoer maar de nieuwe modellen en kleurtjes hebben daar verandering in gebracht. En wat is er stoerder dan er leuk uitzien en ook nog eens droog op de plaats van bestemming aankomen! Lees meer...

1-24 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hip en droog

Een regenjas moet over meerdere eigenschappen beschikken om je kind droog op de plaats van bestemming te brengen. Niet alleen moet de jas regen en wind tegenhouden, de jas moet ook in staat zijn om overtollige lichaamswarmte naar buiten toe af te voeren. De jas moet daarom over ademend vermogen beschikken. Heeft een regenjas deze eigenschap niet, dan blijft het kind wel netjes droog van buiten, maar wordt het lichaam onder de regenjas alsnog koud en nat.

Handige extraatjes

Het is prettig als de mouwen van de regenjas af te sluiten zijn met bijvoorbeeld klittenband. Regen en wind krijgen dan geen kans om naar binnen te dringen via de mouwen. Veel regenjassen beschikken ook nog over een capuchon om ook het hoofd droog te kunnen houden. Let er bij deze jassen wel op dat de capuchon het gezichtsveld niet beperkt.

Als de regenjas over getapete naden en ritsen beschikt, dan krijgt regen geen kans om via naden en ritsen naar binnen te dringen. De meeste regenjassen hebben reflecterende details. Vul deze aan met reflecterende accessoires, zodat je kind goed opvalt in het donkere, grauwe weer.

De poncho

In plaats van een regenjas kan je je kind ook een poncho aantrekken. Een poncho is makkelijk aan te trekken en ventileert goed. Het nadeel van een poncho is wel dat deze kan gaan wapperen bij veel wind, waardoor deze minder bescherming biedt.

Tip

Laat de regenjas goed drogen na gebruik.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.