Falcon skipulli

De skipulli’s van Falcon zijn gemaakt van een flexibele stof en dragen daardoor zeer comfortabel! De skipulli voorkomt dat er sneeuw en wind in je kraag terecht komt en daarnaast biedt de pulli natuurlijk ook lekker veel warmte!

Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Warm en droog

Een skipulli draag je over je thermokleding en onder je skijas, in dit drie lagen systeem is de skipulli dus de tweede laag. De skipulli moet niet volledig aansluiten op de thermokleding, zo kun je namelijk een isolerend laagje creëren en kan de lichaamswarmte lang vastgehouden worden. Daarnaast houdt de skipulli het lichaam droog, doordat de ademende functie ervoor zorgt dat transpiratievocht direct afgevoerd wordt.

Voor het hele gezin

Falcon is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het maken van outdoor kleding voor het hele gezin! Omdat de vormen van de skipulli belangrijk zijn om de verschillende functies goed tot hun recht te laten komen, zijn er speciale mannen skipulli’s en speciale vrouwen skipulli’s. Daarnaast vindt je in het assortiment van Falcon ook leuke kinder skipulli’s in vrolijke kleuren!