Helly Hansen snowboots

Een paar Helly Hansen snowboots houden je voeten warm in koude weersomstandigheden en bieden grip op gladde ondergronden. De Helly Hansen snowboots zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten.

Lees meer...

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Materialen

Goede snowboots zijn stevig, comfortabel en natuurlijk waterdicht. De binnenkant van de Helly Hansen snowboots zijn voorzien van een warme voering van imitatiebont. Hierdoor blijven je voeten lekker warm en wordt vocht naar buiten afgevoerd. De meeste Helly Hansen snowboots zijn voorzien van een veterafsluiting. Door de veterafsluiting kun je de laars goed aansluiten, zodat de sneeuw (bijna) geen kans krijgt om binnen te dringen.

Aan de onderkant van de snowboots zit een rubberen buitenzool die grip biedt op gladde ondergronden. De dikte van de rubberen zool heeft ook invloed op de warmte bijdrage aan je voeten. Daarnaast zijn de snowboots makkelijk schoon te maken, omdat de buitenkant van de laars gemaakt is van leer of kunststof.

Tip

Pas van te voren de snowboots met een paar dikke (ski)sokken, zo voorkom je dat je de Helly Hansen snowboots te klein koopt.