Napapijri anorak

De Napapijri anorak is een soort jas, maar dan net even anders! Een anorak is een jas met een capuchon, de rits van de anorak loopt vanaf boven tot op de borst. Dit houdt in dat je de anorak over je hoofd aan moet doen.

Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hip én handig!

De anorak van Napapijri is heel populair, dit komt natuurlijk doordat deze heel handig en ook nog eens helemaal hip is! Doordat je je jas niet vaak aan en uit doet tijdens een normale dag, is het ook niet storend dat je de anorak alleen over je hoofd uit kunt doen. Om het aan- en uittrekken van de anorak soepeler te laten verlopen, kun je de zijkanten van de anorak ook gedeeltelijk open ritsen. Met de Napapijri anorak heb je wel het voor deel van de grote zak op de buik, je kunt al je spullen zeer gemakkelijk meenemen. Sommige anoraks zijn gevoerd met fleece stof, hierdoor krijg je het niet snel koud! Daarnaast zijn er ook anorak hoodies, anorak windbreakers en anorak zomerjassen, deze zijn natuurlijk ademend en zeer geschikt voor het voor- en najaar.

De Napapijri anorak beschikt over nog veel meer handige details. Zo heeft de anorak ventilatievlakken onder de oksels om voldoende frisse lucht te voelen en heeft de anorak koorden op verschillende plekken om de jas helemaal passend te maken. Tevens is de kwaliteit van de anorak zeer goed, je kunt er dus jaren plezier van hebben!