Nijdam schaatsen

Nijdam maakt schaatsen voor het hele gezin! De schaatsen van Nijdam zijn ideaal voor de recreatieve schaatser, maar ook voor de echte sportieve schaatsers heeft Nijdam geschikte schaatsen! Daarnaast richt Nijdam zich niet alleen op het schaatsen, maar ook nog op ijshockey.

Lees meer...

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Senior schaatsen

Hoewel Nijdam zich van oorsprong richt op de recreatieve schaatser, hebben zij met de noren ook een zeer goede schaats ontwikkeld voor de schaatsers die iedere week op de baan staan. De noren hebben een semi softboot of een softboot, hierdoor valt de schaats zeer prettig om de voet.

Naast de noren heeft Nijdam ook ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen voor volwassen. Deze schaatsen zorgen ervoor dat je je zeer gemakkelijk en soepel over het ijs kunt bewegen. De ijshockeyschaatsen zijn natuurlijk eigenlijk bedoeld voor een potje ijshockey en de kunstschaatsen voor het maken van sierlijke pirouettes, maar ook recreatieve schaatsers staan graag op deze schaatsen!

Junior schaatsen

Bijna alle junior schaatsen van Nijdam zijn verstelbaar, dit betekent dat je er meerdere maten mee kunt doen en dus langer plezier van hebt! Daarnaast kenmerken de junior schaatsen zich door de gemakkelijke sluitingen, waardoor het aan en uitdoen van de schaatsen geen problemen oplevert bij de kleintjes!

Voor de allerkleinsten heeft Nijdam de glij-ijzers ontwikkeld. De Nijdam glij-ijzers hebben twee ijzers onder iedere schaats, waardoor kinderen zeer stabiel op het ijs kunnen blijven staan! Ook de glij-ijzers zijn verstelbaar en kunnen dus meerdere jaren mee.