Viking schaatsen

Zeg je schaatsen, dan zeg je Viking! Viking is het bekendste schaatsmerk van Nederland, veel Nederlandse en internationale toppers rijden dan ook op schaatsen van dit merk!

Lees meer...
Toon meer
Sorteer op sort-descending
Viking-Unlimited-Slider-Skates
201,95
Viking-Unlimited-Clap
255,95
Viking-Combi-Slider-Schaatsen-2112171526
207,95
Viking-Combi-II-Noren-Schaats
169,95
Viking-Multi-Speedskate-adjustable-
104,95
Viking-Combi-Hockey-Skates
109,95 -4% 114,95 Adviesprijs
Viking-Norenschaatsen-Junior-verstelbaar--2401081134
107,95 -6% 114,95 Adviesprijs
Sorteer op sort-descending

Viking noren

De zwarte noren van Viking worden gemaakt van soepel leer, hierdoor sluit de schoen perfect aan op de voet! Maar sinds enkele jaren zijn de technieken verbeterd en is de vraag veranderd, er wordt meer aandacht besteed aan comfort en gemak. De slider norenschaats is hier een mooi voorbeeld van, deze schaats heeft het draagcomfort van een hockeyschaats en de techniek en uitstraling van een noor!

Viking combi noren

Wat veel mensen missen bij de originele noren, is de ondersteuning rond de enkel. De Viking combi noren bieden dan uitkomst, deze schoenen hebben een hoog draagcomfort, bieden voldoende stevigheid rond de enkel en zijn ook nog eens zeer gemakkelijk aan te trekken! De combi noren zijn ook nog eens lekker warm, dit komt door de padding aan de binnenkant van de schoen.

Viking ijshockeyschaatsen

Viking richt zich niet alleen op het recreatieve tourschaatsen, maar ook op ijshockey! De Viking combi ijshockeyschaats heeft een semi-softboot en een gemakkelijke vetersluiting in combinatie met een snelsluiting. Met de korte en ronde ijzers van de ijshockeyschaats ben je zeer wendbaar op het ijs.