Olang snowboots

Een wintersportoutfit is niet compleet zonder een paar Olang snowboots. De Olang snowboots zijn niet alleen een musthave tijdens de wintersport, maar ook tijdens koude dagen in Nederland komen de Olang snowboots goed van pas! Lees meer...

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Droge en warme voetjes

De Olang snowboots houden je voeten lekker warm en droog bij koude en natte weersomstandigheden. De snowboots zijn voorzien van een rubberen buitenzool die zorgt voor een goede grip op gladde ondergronden. Daarnaast zijn de Olang snowboots makkelijk schoon te maken.

Verschillende modellen

De Olang snowboots zijn er in verschillende modellen. In ons assortiment vind je onder andere hoge en lage modellen. Wil je zo min mogelijk sneeuw in je schoenen? Kies dan voor een hoger model. Kies je liever voor meer comfort? Kies dan voor een lager model, maar de kans dat er dan sneeuw binnenkomt is wel groter.

De meeste Olang snowboots hebben veters of een aantrekkoord aan de bovenzijde. Met de veters of het aantrekkoord kan je de Olang snowboots goed aansluiten.

Tip

Koop je Olang snowboots niet te krap. Pas je snowboots met een paar dikke (ski)sokken aan. Kijk in de maattabel voor de juiste maat.