Roxy jassen

De skijassen van Roxy zien er casual uit, maar ze voldoen aan alle voorwaarden die je mag verwachten bij een skijas! De Roxy skijassen zijn namelijk lekker warm, waterdicht en van zeer goede kwaliteit. Lees meer...

Toon meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wie is Roxy?

Roxy is de vrouwelijke tegenhanger van het bekende heren- en jongensmerk Quiksilver. Roxy blinkt uit in het maken van stoere outdoor kleding voor meisjes en dames, ze maken zowel hele mooie wintersportkleding als hele leuke strandkleding!

Eigenschappen

De skijassen van Roxy hebben een lekker casual uiterlijk, hierdoor kun je de skijas ook prima aan op de koude winterdagen in Nederland! In de skijassen is gebruik gemaakt van de DryFlight stof, hierdoor is de jas helemaal waterdicht en blijft je lichaam zelfs in de grootste sneeuwstorm nog droog! Om de lichaamswarmte optimaal te benutten zijn de skijassen van Roxy gemaakt van WarmFlight isolatiemateriaal, dit zorgt ervoor dat de jas de lichaamswarmte lang kan vasthouden.

Details

De Roxy skijassen zijn natuurlijk ook voorzien van de handigste details, zo kun je bijvoorbeeld in het zakje op je mouw veilig je skipas bewaren en kun je je telefoon en portemonnee in de andere afsluitbare zakken opbergen. De skijassen zijn aan de onderkant voorzien van een sneeuwvanger, deze sneeuwvanger voorkomt dat er sneeuw in de jas komt als je een keertje valt. Om ook voldoende frisse lucht in de skijas te krijgen heeft de jas ventilatieritsen bij de oksels.