Roxy skibroeken

Roxy is een heel gaaf merk dat prachtige kleding maakt voor actieve meisjes en dames! De Roxy skibroeken kenmerken zich dan ook door hun opvallende kleuren en stoere uiterlijk. Lees meer...

Toon meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waterdicht

De skibroeken van Roxy zijn waterdicht tot een waterkolom van 10.000mm, dit houdt in dat je met je kont in de sneeuw kunt gaan zitten en dan krijg je alsnog geen natte billen! De naden van de skibroeken zijn getapet, op deze manier kan er ook op die kritieke plekken geen water of sneeuw de broek in dringen.

Geïsoleerd

De Roxy skibroeken zijn lekker warm, dit is te danken aan het gebruik van WarmFligth isolatiemateriaal. Doordat de broek niet direct aansluit op het lichaam, ontstaat er een isolatielaag die de lichaamswarmte goed vast kan houden. De skibroeken van Roxy zijn tevens voorzien van ventilatieritsen aan de zijkant, hierdoor kan er ook voldoende frisse lucht bij het lichaam komen.

Details

De verstelbare tailleband aan de bovenzijde van de broek voorkomt dat de broek afzakt, je kunt de broek altijd passend maken. Ook onderaan sluit de broek goed aan, de onderkant van de pijpen is namelijk voorzien van een sneeuwvanger. Daarnaast beschikken de skibroeken van Roxy over handige afsluitbare zakken, zo kun je je telefoon en je portemonnee veilig mee de piste op nemen!