X

Producten 1-23 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-23 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aanvallen!

De Adidas X-lijn is ontworpen voor de aanvallende spelers. De voetbalschoenen zijn ondersteunend en geschikt voor wendbare, snelle spelers. Met deze schoenen creëer je chaos bij je tegenstanders. De schoenen uit de X-lijn zijn nog sneller, lichter en scherper dan veel andere Adidas voetbalschoenen. Daarnaast hebben ze een betrouwbare, comfortabele fit. Trek je Adidas X voetbalschoenen aan en ga voor die overwinning!

Kenmerken

De Adidas X voetbalschoenen zijn er in verschillende modellen. Ieder model heeft eigen voordelen, welke je terug kunt lezen in de productomschrijvingen van de desbetreffende voetbalschoen.

Een aantal modellen uit de X-lijn zijn voorzien van NSG, Non Stop Grip. In combinatie met een 3D print op de zool heb je in alle weersomstandigheden grip en beheersing van de bal. Sommige modellen hebben zogenoemde microdots. Dit zijn kleine puntjes die zichtbaar zijn over de gehele schoen wat zorgt voor een non-stop grip.

Het Purecut-soksysteem is een systeem waarbij de veters binnenin zitten. Deze schoenen hebben een comfortabele pasvorm en omdat er aan de bovenkant van de schoen geen oneffenheden zitten, heb je met deze schoenen optimale controle. In de productomschrijving kun je terugvinden of een schoen voorzien is van een Purechaos-hielvoering. Deze voering houdt je voeten stabiel tijdens snelle wendingen.

Ondergrond

Voetbal wordt op verschillende ondergronden gespeeld. Belangrijk is dat de zool van je voetbalschoen geschikt is voor het type ondergrond waarop jij speelt. De Adidas X-lijn bevat modellen voor diverse ondergronden. Zo zijn er modellen voor een stevige of juiste zachte ondergrond, voor kunstgras en voor indoorzalen.

Lees in de productomschrijvingen over welke eigenschappen de desbetreffende schoen beschikt. Heb je nog vragen over de Adidas X voetbalschoenen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!